Yixing #13, Wang Jun Feng (340ml)

Tämän erittäin korkealaatuisen teekannun on työstänyt kellertävästä Ben Shan Duan Ni -savesta keraamikko Wan Jun Feng. Teekannu on koristeltu maisemateemaisella kaiverruksella. Toisella puolella on kalligrafia. Teekannusta huokuu keraamikon epätavanomainen kyky ja näkemys.

320,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
yx013

Tämän erittäin korkealaatuisen teekannun on työstänyt kellertävästä Ben Shan Duan Ni -savesta keraamikko Wan Jun Feng.

Teekannu on työstetty Ben Shan Duan Ni -savesta. Tämä savi on kellertävän väristä. Lisätietona savilaadusta on lisäksi se, että se on nostettu ns. vanhasta kaivannosta (Yuan Kuang). Savilaatu on poikkeuksellisen vivahteikas. Siinä on erikoista läpikuultavuutta, jonka saa aikaan kellertävän saven joukossa olevat eriväriset partikkelit. Savi on hienoimmasta päästä mihin olemme törmänneet. Kannun tilavuus on noin 340ml eli tämä on melko kookas gongfu-teekannu. Teekannu on kokonaan käsin tehtyä tyyppiä, minkä merkiksi keraamikko on lyönyt leimansa myös kannun vaipan sisäpintaan. Tässä on ajatuksena se, että ns. puoliksi käsintehtyyn teekannuun, jossa vaipan muotoilemiseksi on käytetty apuna muottia, ei pystytä sisäpintaan laittamaan keraamikon leimaa. Teekannu on koristeltu maisemateemaisella kaiverruksella. Toisella puolella on kalligrafia. Kaiverrusten laatu on korkea ja vastaa teekannun yleislaatua.

Teekannu on erityisen korkealaatuinen. Keraamikon tyyli on erittäin vähäeleinen ja vaivaton, mutta samalla erittäin ilmaisuvoimainen. Teekannussa yhdistyvät vakaasti tehdyt terävät linjat ja pehmeät muodot. Kokonaisuus on erittäin vakaa ja tyylikäs. Yksityiskohdat ovat huolellisesti toteutettu eivätkä ne missään kohdin taistele kokonaisuutta vastaan. Teekannusta huokuu keraamikon epätavanomainen kyky ja näkemys.

  • Tilavuus: 340ml
  • Kunto: Uusi
  • Laatikko: Kyllä
  • Aitoistodistus: Tieto tulossa

Täydennämme näitä tietoja kun ehdimme. Sillävälin voit tiedustella lisää tietoja tai kuvia käyttämällä sivun alalaidassa olevia yhteystietoja.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Yixing #13, Wang Jun Feng (340ml)
Arviosi