Tian Di Ren 2007 Bulang Da Shu

Tian Di Ren eli (Taivaan ja Maan Ihminen) on Menghain alueen teetehdas joka perustettiin vuonna 2001. Tehdas keskittyy Menghain alueen pu'er-teen tuotantoon. Tämä 2007 vuoden sheng pu'er Bulang Da Shu eli Bulangin Suuri Puu on mukavasti ikääntynyt esimerkki Menghain alueen mausta. Nimestä huolimatta tee taitaa olla plantaasiteetä. Lehtikoko on pienehköä. Tuoksussa on Menghain alueen sienimäisyyttä, makeaa vegetaalisuutta ja tervaista puuta.

Varastossa
SKU
t467
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Tian Di Ren 2007 Bulang Da Shu - 50g
7,50 €

Yleistä

Tian Di Ren eli (Taivaan ja Maan Ihminen) on Menghain alueen teetehdas joka perustettiin vuonna 2001. Tehdas keskittyy Menghain alueen pu'er-teen tuotantoon. Tian Di Renin tuotantomäärät ovat suuret ja tuotteet ovat pääosin plantaasiteetä ja pääosin melko huokeita.

Tämä tee

Tämä 2007 vuoden sheng pu'er Bulang Da Shu eli Bulangin Suuri Puu on mukavasti ikääntynyt esimerkki Menghain alueen mausta. Nimestä huolimatta tee taitaa olla plantaasiteetä. Lehtikoko on pienehköä. Tuoksussa on Menghain alueen sienimäisyyttä, makeaa vegetaalisuutta ja tervaista puuta. Tee tarjoilee nämä sävyt nopeasti mukavassa paketissa, mutta maku ei kestä suurta määrää haudutuksia.

Maku

Katso tarkemmat kuvailut oheisesta videosta.

Hauduttaminen

Puristetusta teestä on jollain terävällä työkalulla irrotettava lehtiä hauduttamista varten. Voit käyttää esim. ruokailuveistä. Piikkimäinen muoto toimii parhaiten, sillä se rikkoo lehtiä vähemmän. Pu'er-teen hauduttamiseen käytetään kiehautettua vettä. Lehtiä tarvitaan noin 3-5 grammaa, eli reipas ruokalusikallinen irtonaista teetä. Tee voidaan hauduttaa ns. gongfu-tekniikalla käyttäen alle 300ml teekannua ja hauduttaen lehtiä useita kertoja. Tällöin haudutusten pituus tulisi olla noin 30-60 sekuntia. Lehtien määrää voidaan myös lisätä, jolloin haudutusaika voidaan pudottaa 10-20 sekuntiin. Jos käytössä on suurempi teekannu tai halutaan tehdä vain yksi haudutus, haudutusajan tulisi olla 3-5 minuuttia. Säädä lehtimäärää haluttavan voimakkuuden aikaansaamiseksi.

Katso tämän teen esittelyvideo Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tian Di Ren 2007 Bulang Da Shu
Arviosi