Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

SamaDoyo - muki lehtikorilla (350ml)

Tämä on SamaDoyon 350ml tilavuuksinen teenlehtikorilla varustettu teemuki. Se sopii erittäin hyvin teen valmistamiseen esimerkiksi työpaikalla.

24,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
sd004

Samadoyo on kiinalainen yritys, joka tuottaa moderneja teeastioita korkealaatuisista materiaaleista. Osa tuotteista on suunniteltu Tanskassa.

Tämän 350ml teemukin mukana tulee ruostumattomasta teräksestä valmistettu teenlehtikori. Tämän lisäksi mukilla on kansi, johon korin voi asettaa kun se halutaan poistaa mukista. Itse muki on valmistettu kuumankestävästä borosilikaattilasista. Mukin voi koreineen pestä astianpesukoneessa, mutta tällöin on hyvä varmistaa ettei se pääse liikkumaan pesun aikana. Lasisessa mukissa näkee hienosti hautuvan teen värin, joka tuo teen nauttimiseen oman esteettisen lisänsä. Muki on pakattu tyylikkääseen pakkaukseen minkä ansiosta tämä on hieno lahja teenystävälle!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SamaDoyo - muki lehtikorilla (350ml)
Arviosi