Nixing #1, Liu Jiang Jiang - Shi Piao (145ml)

Nixing on Guangxin maakunnan eteläosan Qinzhoun kaupungin keramiikkatyyli. Yksi Nixingin merkittävimmistä aiheista ovat gongfu-teekannut, jotka muistuttavat paljon kuuluisampia Yixingin teekannuja. Nixingissä käytettävä savilaatu on yleensä Yixingin savea hienojakoisempaa ja huokoisempaa. Tämä pienehkö Nixingin saviteekannu on keraamikko Liu Jiang Jiangin käsialaa. Saviteekannun vasena kylki on koristeltu kaiverruksella jonka aiheena on lintu bambunoksalla. Kannun oikealla kyljellä on kalligrafiakaiverrus. Teekannu on varustettu litteällä pallosiivilällä ja kannu kaataa melko nopeasti. Työnlaatu on hyvä.

120,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
nx001

Perustiedot

Keraamikko: Liu Jiang Jiang 刘江江
Teekannumalli: Shi Piao 石瓢
Teekannun tilavuus: 145ml
Keraamikon sertifikaatti: Kyllä
Siivilän tyyppi: Litteä pallosiivilä
Savilaatu: Nixing 坭兴

Teepolun kommentit

Pienehkö Nixingin saviteekannu. Saviteekannun vasena kylki on koristeltu kaiverruksella jonka aiheena on lintu bambunoksalla. Kannun oikealla kyljellä on kalligrafiakaiverrus. Teekannu on varustettu litteällä pallosiivilällä ja kannu kaataa melko nopeasti. Työnlaatu on hyvä.

Tuotesivun tiedoista

Listaamme tässä tuotesivulla teekannuista ne tiedot mitkä oli nopeasti selvitettävissä. Jos teekannulla on keraamikon sertifikaatti, usein tietoa on enemmän helposti saatavilla. Teekannussa olevien leimojen perusteella voidaan usein selvittää kuka teekannun on tehnyt. Emme kuitenkaan selvitä kattavasti kaikkia tietoja etukäteen, sillä se hidastaa keramiikan tuomista verkkokauppaan teidän saataville. Voit tiedustella lisätietoja käyttämällä sivun alalaidassa olevia yhteystietoja.

Yleistä Nixingistä

Nixing on Guangxin maakunnan eteläosan Qinzhoun kaupungin keramiikkatyyli. Yksi Nixingin merkittävimmistä aiheista ovat gongfu-teekannut, jotka muistuttavat paljon kuuluisampia Yixingin teekannuja. Nixingissä käytettävä savilaatu on yleensä Yixingin savea hienojakoisempaa ja huokoisempaa. Teekannun savella on enemmän kosketuspintaa teen kanssa ja näinollen mahdollisuus vaikuttaa hieman enemmän teen makuun. Nixingin teekannuja käytetään paljon ns. tummien teelaatujen hauduttamiseen ja tämän takia teekannut ovat usein nopeakaatoisia ja niissä on usein pallosiivilä, joka vähentää siivilän tukkeutumisen mahdollisuutta. Nixingin astiat koristellaan usein erilaisin kaiverruksin. Polton aikana savessa tulee esiin värejä kuten vihreää, sinistä ja punertavaa. Astiat voidaan polton jälkeen kiillottaa, jolloin pinnasta saadaan kiiltävä. Teekannuissa ei käytetä lasitteita.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nixing #1, Liu Jiang Jiang - Shi Piao (145ml)
Arviosi