Matcha-vispilä, 120 kärkeä

120-kärkinen laadukas matcha-vispilä. Tässä mallissa on enemmän kärkiä ja ne ovat ohuempia ja joustavampia kuin perusmallissa. Tällä vispilällä saat matchasta helpommin kuohkeaa ja vispaaminen on heiman helpompaa kärkien joustavuuden takia. Tämä on tärkein matchan valmistamiseen tarvittava apuväline. Ohuet kevyet päät varmistavat, että matchasta tulee tasaista ja kuohkeaa.

29,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
mv002

Yleistä

120-kärkinen laadukas matcha-vispilä. Tässä mallissa on enemmän kärkiä ja ne ovat ohuempia ja joustavampia kuin perusmallissa. Tällä vispilällä saat matchasta helpommin kuohkeaa ja vispaaminen on heiman helpompaa kärkien joustavuuden takia. Tämä on tärkein matchan valmistamiseen tarvittava apuväline. Vispilä toimitetaan muoviputkessa.

Neuvoja

VIspilän kärjet ovat aluksi kiekuraiset, mutta suoristuvat kun ne kostuvat ensikertaa. Voit jättää vispilän kärjet hetkeksi kostumaan kuumaan veteen. Tämän voit tehdä kaatamalla matcha-kulhoon 80-asteista vettä sen lämmittämiseksi ja sen jälkeen vispata tätä vettä kulhossa hetken ja jättää vispilän seisomaan pystyyn kulhoon. On muutenkin hyvä kostuttaa vispilää ennen sen käyttöä matchan vispaamiseen. Kulhokin on hyvä lämmittää.

Käytön jälkeen, vispilä pestään juoksevat veden alla. Voit sormin varmistaa, että vispilän kärjistä irtoaa ylimääräinen matcha. Älä koskaan käytä mitään pesuaineita vispilän putsaamiseen. Huuhtelun jälkeen, jätä vispilä kuivumaan esim. astiakaappiin ylösalaisin. Laita vispilä takaisin putkeen vasta kun se on varmasti kokonaan kuivunut. Vispilää ei välttämättä tarvitse säilyttää muoviputkessa.

Kun vispilän kärkiä alkaa hajoamaan ja vispaaminen vaikeutuu, on aika vaihtaa vispilä uuteen. Vispilä kestää lyhyemmin aikaa käyttöä, jos kulhon pohja on epätasainen.

Katso tästä videomme josta opit kaiken mitä pitää tietää matcha-teestä. Samassa videossa näet matchan valmistusohjeet:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Matcha-vispilä, 120 kärkeä
Arviosi