Kyo-Zakura, Kyoto Cherry Blossoms (Shoyeido, Daily Incense)

Kyo-Zakura eli Kioton Kirsikankukat on kevättä juhliva tuoksu, jossa raparperia on yhdistetty perinteisiin neilikkaan ja kaneliin. Tuoksussa on esillä vastakohdat joka tekee siitä dramaattisen ja yllättävän.

9,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s007

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 35 tikkua, 22cm
  • n. 50 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Santelipuu, kaneli, benzoe, neilikka

Sakuroiden eli Japanin kirsikkapuun kukkien puhkeaminen on kevään ikoninen symboli Japanissa. Kevään innoittamina olemme luoneet reseptin joka yhdistää raparperia, neilikkaa, kanelia ja muita yrttejä ja mausteita raikkaan tuoksun aikaansaamiseksi. Raparperi lisää tuoksuun happamanmakeaa sävyä, joka kutkuttelee aisteja.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksussa on terävä ja jopa hapokas yrttinen kärki. Sen taustalla on mehevän makeaa benzoeta ja kanelia. Vaikutelma on makeismainen. Palavan suitsukkeen tuoksua leimaa selkeä kontrasti kirpeän vihreää omenaa muistuttavan sävyn sekä makean lämpimän mausteisuuden välillä. Nämä elementit eivät edes pyri tässä tuoksussa tasapainoon vaan tuoksun vaikutelma tulee niiden selkeästä erosta. Tuoksua voisi kuvata dramaattiseksi ja yllättäväksi. Yhdistelmän tasapaino vaihtelee tikun palamisen aikana jolloin sitä pääsee tarkastelemaan eri kulmista.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kyo-Zakura, Kyoto Cherry Blossoms (Shoyeido, Daily Incense)
Arviosi