Kanansiipipuinen Teetarjotin - Keskikokoinen

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on keskikokoinen kanansiipipuinen teetarjotin. Tarjottimen mitat ovat 43x29x5,5cm (LxSxK). Tarjottimella on mukavasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti.

105,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
tr004

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Teetarjotintyyppejä on monenlaisia ja tyypillisimmät materiaalit ovat puu, posliini, savi, ja kivi. Tarjottimen tarkoitus on kerätä teenhauduttamisessa syntyvä valumavesi talteen, jotta astiat eivät ui vedessä. Samalla tarjotin toimii esteettisenä taustana teeastioille.

Tämä on keskikokoinen kanansiipipuinen teetarjotin. Tarjottimen mitat ovat 43x29x5,5cm (LxSxK). Tarjottimella on mukavasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti. Tarjottimen koko kansi on ritilöity. Tarjottimen sisällä on muovinen laatikko, joka kerää gongfu-hauduttamisessa syntyvän valumaveden. Muovilaatikossa on myös letkuliitin johon voidaan yhdistää tarjottimen mukana tuleva letku. Tämä letkutoteutus ei mielestämme ole kovin toimiva ja näitä laatikollisia tarjottimia kannattaa pikemminkin käyttää ilman letkua.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kanansiipipuinen Teetarjotin - Keskikokoinen
Arviosi