Verkkokauppaan 24.6.2024 - 31.7.2024 välillä tehdyt tilaukset toimitetaan tämän ajanjakson jälkeen. Olemme hankintareissulla Aasiassa. Helsingin liike on tällä ajalla suljettu.

Jinsui Kanrin (Gyokushodo, Vähäsavuinen)

Gyokushodon Jinsui Kanrin on vähäsavuiseksi suunniteltu suitsuke. Kanrin tarkoittaa hiljaista metsää. Tämä muistuttaa hieman Jinsui Seikania tyylikkäässä puumaisuudessaan. Vähäeleisen tyylikäs tuoksu, joka on upeasti tahditettu.

11,50 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
s026

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 21 tikkua, 13,5cm
  • n. 35 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Agarpuu, santelipuu, kaneli, mausteet

Jinsui Kanrin yhdistää Kaakkois-Aasian agarpuuta, vietnamilaista kanelia ja intialaista santelipuuta. Suitsuke on suunniteltu vähäsavuiseksi. Kanrin tarkoittaa hiljaista metsää. Nimi perustuu Heian-kauden papin kirjoittamaan runoon:"Hiljaisessa metsässä, kuulin pöllön huutavan."

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksussa on voimakasta kukkaisuutta ja lämmintä mausteisuutta. Jinsui Seikanin tapaan tämänkin suitsukkeen kohdalla tikkujen kukkainen tuoksu häviää kun tikun sytyttää ja tuoksu siirtyy selkeästi puiseen lämpimään suuntaan. Tässäkin reseptissä tulee esiin heti alusta lähtien agarpuun kermaista puumaisuutta. Tuntuu kuin agarpuu olisi tässä suitsukkeessa hieman mausteista tyyppiä, tai sitten vain sekoitus on niin hyvin tehty ettei muita mausteita helposti pysty erittelemään agarpuusta. Kun suitsuke on palanut hetken, tuntuu kuin kukkaisuus palaisi tuoksuun kevyenä parfyymin kerroksena puisten sävyjen pinnalla. Jinsui Seikanin tapaan tämäkin suitsuke on omiaan luomaan korostuneen mukava olotila. Nämä kaksi suitsuketta ovat selvästi lähisukulaisia. Tämä on kuitenkin herkempi tuoksu näistä kahdesta, sillä suitsukkeen palaessa pidempään kukkaisuus ja tietty raikas yrttisyys korostuu. Se tulee esiin puisten ja mausteisten sävyjen pinnalla ja tekee tästä hieman alkuvaikutelmaa herkemmän tuoksun. Tuoksusta löytyy yhä uusia sävyjä - tupakkaisuutta nousee esiin ja toisaalta myös imelänhapokasta hedelmäisyyttä on aistittavissa tuoksun voimistuessa. Tietty mineraalisuus luo yhteyden Jinko Yozei -tuoksuun, jonka koostamisessa on käytetty merikotilon kuoresta valmistettua jauhoa. Vähäeleisen tyylikäs tuoksu, joka on upeasti tahditettu.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jinsui Kanrin (Gyokushodo, Vähäsavuinen)
Arviosi