Jinko Kojurin (Gyokushodo)

Gyokushodon Jinko Kojurin sisältää arvokkainta suitsuketuotannon raaka-ainetta: agarpuuta. Tämä on pehmeä tuoksu, jossa tulee esiin yllättäviä suklaisia, tupakkaisia ja vaniljaisia piirteitä.

Varastossa
SKU
s012
10,00 €

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 25 tikkua, 13,5cm
  • n. 25-30 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Agarpuu, santelipuu, mausteet

Jinko tarkoittaa agarpuuta - kaikkein arvokkainta aromaattista puuta mitä käytetään suitsukkeentuotannossa. Jinko Kojurin on sekoitus vietnamilaista agarpuuta, santelipuuta ja mausteita.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on kermaisen ja puisen makea. Tämän benzoesta saatavan sävyn pinnalla on kerros kirpeää kukkaisuutta. Palavan suitsukkeen tuoksu on tasapainoltaan puiseen puoleen kallellaan. Tuoksussa on mukana kirpeä kukkaisuudelta vaikuttava sävy, mutta lopulta tuoksu kallistuu enemmän puuhun. Tuoksussa on paljon palamatonta tupakkaa muistuttavaa aromaattisen puista sävyä. Resepti sisältää agarpuuta, mutta se jää hieman sivurooliin. Tuoksu ei ole erityisen hyökkäävä vaan pikemminkin rauhallinen, mistä on kiittäminen agarpuun pehmeyttä. Tuoksussa on suklaista tai kaakaoista sävyä joka taitaa tulla enemmän santelipuun ja mausteiden yhdistelmästä. Välillä esiin nousee hyvin selkeä vaniljan sävy. Melko vähäeleinen ja tyylikäs tuoksu.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jinko Kojurin (Gyokushodo)
Arviosi