Genmaicha LUOMU FI-EKO-201

Tämä luomulaatuinen tee on Genmaichaa eli japanilaista vihreää teetä joka on maustettu paahdetulla riisillä. Se on tuotettu Kagoshiman alueella Etelä-Japanissa.

Varastossa
SKU
t373
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Genmaicha LUOMU FI-EKO-201 - 50g
7,00 €
Genmaicha LUOMU FI-EKO-201 - 100g
13,00 €
Genmaicha LUOMU FI-EKO-201 - 250g
29,00 €

Yleistä

Genmaicha eli ruskeariisitee on japanilainen erikoisuus, mikä koostuu paahdetusta kokojyväisestä riisistä ja vihreästä teestä. Osa riisinjyvistä poksahtaan popcornin tavoin paahtamisen aikana ja nämä jyvät näkyvät teen joukossa kirkkaanvalkoisina. Teelaatu oli alunperin kansanteetä, sillä paahdetun riisin lisääminen teki teestä halvempaa. Genmaichan maussa yhdistyy raikas vihreän teen maku ja riisin paahteinen täyteläisyys ja aromikkuus.

Tämä tee

Tämä genmaicha on luomulaatuista ja se on tuotettu Kagoshiman alueella Etelä-Japanissa. Teemateriaali on sekoitus neljältä alueelta: Kirishima, Satsuma ,Hioki ja Kanoya. RIisi tulee Hokkaidosta.

Maku

kuivassa teessä on rapsakka vihreän teen tuoksu. maussa paahteinen riisi ja raikas tee ovat tasapainossa. viipyvä jälkimaku.

Hauduttaminen

80-asteinen vesi toimii hyvin tämän teen hauduttamiseen. Viileämpääkin vettä voi kokeilla, mutta korkeampi lämpötila tuskin tuo parempia tuloksia. Henkilöä kohden tarvitaan reipas teelusikallinen teenlehtiä. Teen hauduttaminen on helpompaa, jos haudutusastiassa on pienireikäinen siivilä ja siivilöivä pinta on mahdollisimman suuri. Lehtipulverin tai lehdenpalojen päätyminen maljaan ei ole vaarallista. Hauduta teetä noin 2-3 minuuttia. Normaalisti samoista lehdistä voi tehdä muutaman haudutuksen.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Genmaicha LUOMU FI-EKO-201
Arviosi