Bambuinen Teetarjotin - Pieni

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on kompakti bambuinen teetarjotin. Tarjotin on luonnollisessa bambun värissä. Pinta on lakattu. Tarjottimen mitat ovat 40x22,5x7cm (LxSxK). Tämä tarjotin on sopiva pienemmälle teesetille.

65,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
tr006

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Teetarjotintyyppejä on monenlaisia ja tyypillisimmät materiaalit ovat puu, posliini, savi, ja kivi. Tarjottimen tarkoitus on kerätä teenhauduttamisessa syntyvä valumavesi talteen, jotta astiat eivät ui vedessä. Samalla tarjotin toimii esteettisenä taustana teeastioille.

Tämä on kompakti bambuinen teetarjotin, joka on sopiva pienemmälle teesetille. Tarjotin on luonnollisessa bambun värissä. Pinta on lakattu. Tarjottimen mitat ovat 40x22,5x7cm (LxSxK). Tarjottimen kansi on suurimmaksi osaksi ritilöity. Keskellä on kalakaiverruksella koristeltu ritilöimätön alue. Tarjottimen sisällä on muovinen laatikko, joka kerää gongfu-hauduttamisessa syntyvän valumaveden.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bambuinen Teetarjotin - Pieni
Arviosi