Teekonsultointi

Palvelut tarjoilupaikoille

Palvelumme tarjoilupaikoille kattavat tarjoilun ja teemenun suunnittelun ottaen huomioon toimintaympäristön piirteet. Koulutamme henkilökuntanne teenvalmistamiseen. Tavoitteenamme on aina saada aikaan henkilökuntanne kannalta toimiva ja laadullisesti edukseen erottuva teetarjoilu.

Jotain aivan muuta..

Sinulla on mielessä jokin aivan uusi ajatus teehen liittyvä tuote tai palvelu ja kaipaat teeasiantuntijan neuvoja. Haluamme olla näissä projekteissa mukana edistämässä ja tekemässä teetä relevantiksi! Ota yhteyttä ao. linkin kautta.

Teesuunnittelu

Haluaako yrityksesi luoda itselleen teetuotteen? Haluatko kahvilalle oman teesekoituksen? Teen maahantuonnin lisäksi teemme myös teesekoituksia tarpeiden mukaan. Pystymme myös raaka-aineista luomaan maustettua teetä vaatimusten mukaisesti ja ottaen huomioon teen erityispiirteet. Ota yhteyttä ao. linkin kautta.

Teetuotteistus, Lahjat jne.

Haluatko luodan yrityksellesi oman teemerkin ja tarvitset sopivia teelaatuja ja esimerkiksi pakkauspalvelua? Tarvitseeko yrityksesi erikoispakattua teetä esimerkiksi yrityslahjoiksi? Pystymme auttamaan tällaisissa tarpeissa. Ota yhteyttä ao. linkin kautta niin voimme keskustella tarpeistanne.