Jinko Yozei (Gyokushodo)

Gyokushodon Jinko Yozei on tyylikäs ja sävykäs agarpuuta sisältävä suitsuke. Sekoituksessa on käytetty myös merikotilon kuorta, josta tulee mielenkiintoinen mineraalinen tuoksu. Upean sävykäs suitsuke.

18,50 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s015

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 25 tikkua, 13,5cm
  • n. 25-30 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Agarpuu, santelipuu, Operculum (Merikotilon kuori), kaneli, yrtit

Jinko tarkoittaa agarpuuta - kaikkein arvokkainta aromaattista puuta mitä käytetään suitsukkeentuotannossa. Jinko Yozei on sekoitus vietnamilaista agarpuuta, intialaista santelipuuta ja mausteita.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksussa on toisaalta voimakasta kukkeutta että enemmän taustalle jäävää tasaista puumaisuutta. Tämän suitsukkeen sytyttäessä on heti ensisävystä selvää, että sekoituksessa on käytetty reippaasti laadukasta agarpuuta. Agarpuun mehevä jopa kermaisen pehmeä ja öljyinen puumaisuus on heti aistittavissa ja se tuo tuoksuun toisaalta raskasta öljyistä painoa ilman, että itse tuoksusta tulee räikeä. Tuoksussa tuntuu välillä tulevan esiin mineraalista suolaisuutta. Puunsävyjen pinnalla on kerros hyvin tarkkaan mitoitettua kukkaisuutta, joka ei kuitenkaan vie huomiota. Tuoksussa tuntuu olevan myös santelipuuta, mutta se on mitoitettu niin, että agarpuu jää kuitenkin dominoivaksi tuoksuksi. Välillä tuoksu saa vaniljaista piirrettä. Toisinaan kuivan tupakan sävyjä nousee esiin. Agarpuun upea aromaattisuus on jo sellaisenaan upea kokemus. Tässä suitsukkeessa se on istutettu hillittyyn pakettiin sitä tukevia tuoksuja ja tämä tavallaan vielä lisää agarpuun lumoa tässä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jinko Yozei (Gyokushodo)
Arviosi