Teepolku Klubi Teetilaus 3kk

Klubi on Teepolun teetilauspalvelu. Toimitamme kuukausittain kirjeessä suoraan kotiisi 2-3 ennen näkemätöntä teelaatua. Kaikki teet taattua Teepolku-laatua! Voit valita kolmesta eri teetyylistä. Kolmen kuukauden tilaus.

Varastossa
SKU
klubi3
As low as 60,00 €

Miten Klubi toimii?

Sinä kerrot meille millaisia teelaatuja haluaisit vastaanottaa. Tarjoamme kolme erilaista tyyliä:

  • Vaalea ja Kevyt
  • Tumma ja Voimakas
  • Sekoitus - Molempia tyylejä

Valitsemme toiveitasi vastaavia teelaatuja ja koostamme niistä kuukaisittain 2-3 teen paketin, joka toimitetaan sinulle kirjeenä aina kuukauden 15. päivä. Sukellat joka kuukausi uusiin makumaailmoihin!

Mitä voit odottaa Klubin teelaaduilta?

Laatu

Jos pidät Teepolun normaalin valikoiman teelaaduista, olemme varmoja että tulet olemaan tyytyväinen Klubin tarjontaan!

Vanhat tutut teet?

Ei! Kaikki Klubin teet ovat täysin uusia. Osa teelaaduista tulee Klubin jälkeen saataville normaaliin valikoimaamme. Osa teelaaduista eksklusiivisesti vain Klubissa!

Maustettua

Maustetut teelaatumme kattavat noin 5-10% valikoimastamme. Klubissa teelaatujen jakauma on vastaava.

Määrä

Perustilaus on yhdelle hengelle ja riittää kahteen teesessioon päivässä. Teen määrä on 120g kuukaudessa.

Ajankohtaista

2019 huhtikuun toimitus

Jos aloitat KLUBI-tilauksesi viimeistään 18.4.2019, sinulle toimitetaan huhtikuun erä. Jos teet tilauksesi 19.4.2019 tai sen jälkeen, ensimmäinen toimituksesi on toukokuun 2019 toimitus.

2019 toukokuun toimitus

2019 toukokuun toimitus saapuu hieman normaalia myöhemmin, arviolta 25.-30.5. Viivästys johtuu Teepolun hankintareissusta 2019, joka osuu toukokuulle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Pääsenkö mukaan kuukauden toimitukseen jos tilaan 15. päivän jälkeen?

Toimituksesi alkavat aina sen kuukauden teetoimituksesta jona olet tehnyt tilauksesi. Jos teet tilauksesi normaalin toimituspäivän eli kuun 15. päivän jälkeen, toimitamme sinulle ensimmäisen kuun eräsi mahdollisimman pian kun olemme saanut tilauksesi.

Millaista teetä teetyylit Vaalea/Kevyt ja Tumma/Voimakas sisältävät?

Vaalea/Kevyt -valikoima kattaa pääasiassa vihreää, valkoista ja keltaista teetä. Siihen kuuluu myös keskitummia teelaatuja kuten vaaleita wulongeja, mustia ja pu'er-teelaatuja. Tumma/Voimakas kattaa pääasiassa mustaa teetä, wulongeja sekä pu'er-teetä. Vaikka teetyylit ovat tavallaan vastakkaisia tyyliltään, teen maailmasta löytyy keskitummia teelaatuja, jotka voivat sisältyä kumpaankin tyylisuuntaan. Laitamme rohkeasti näitä keskitummia teelaatuja molempiin tyylisuuntiin, sillä se auttaa teitä teen ystäviä kokemaan uudenlaisia teelaatuja. Voit haudutustavalla säätää teelaatujen voimakkuutta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Teepolku Klubi Teetilaus 3kk
Arviosi