Ruusupuinen Teetarjotin - Suuri

Tämä on limusiiniluokan teetarjottimemme. Sille mahtuu gongfu teesettisi - oli se minkä kokoinen hyvänsä. Tarjotin on koristeltu kuvalla ja kalligrafialla. Sen sisällä on muovilaatikko valumaveden keräämiseen.

159,00 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
tray005

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Teetarjotintyyppejä on monenlaisia ja tyypillisimmät materiaalit ovat puu, posliini, savi, ja kivi. Tarjottimen tarkoitus on kerätä teenhauduttamisessa syntyvä valumavesi talteen, jotta astiat eivät ui vedessä. Samalla tarjotin toimii esteettisenä taustana teeastioille.

Tämä on limusiiniluokan teetarjottimemme. Tarjottimen mitat ovat 55x34,5x7,5cm (LxSxK). Tila riittää teesetillesi - vaikka se olisi hyvinkin kattava ja moniosainen. Tarjotin on rakennettu ruusupuusta ja se on koristeltu kuvalla ja kalligrafialla. Tarjottimen sisällä on muovinen laatikko, joka kerää gongfu-hauduttamisessa syntyvän valumaveden. Muovilaatikossa on myös letkuliitin johon voidaan yhdistää tarjottimen mukana tuleva letku. Tällä tavoin valumavesi voidaan ohjata suoraan laatikosta toiseen suurempaan esimerkiksi lattialle sijoitettuun suurempaan astiaan. Tällöin valumavettä ei tarvitse tyhjentää yhtä usein pitkien teesessioiden aikana. Letku on varustettu pumpulla, jolla neste saadaan tarvittaessa liikkumaan nopeammin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ruusupuinen Teetarjotin - Suuri
Arviosi