Mild Incense (Gyokushodo, Vähäsavuinen)

Gyokushodon Mild Incense on suunniteltu erityisen vähäsavuiseksi ja miedoksi. Tämä sopii sinulle, jonka mielestä suitsukkeet ovat savuisia ja räikeitä. Tuoksu on kukkaisen parfyyminen ja hieman mausteinen.

7,50 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s027

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 25 tikkua, 13,5cm
  • n. 30 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Santelipuu, mausteet

Mild Incense on suunniteltu miedommaksi versioksi tuottajan Kojurin-tuoksusta. Se tuottaa erityisen vähän savua ja on mieto luonteeltaan.

Suitsukepisteen kommentit

Mustan väristen suitsuketikkujen tuoksu on vaimea. Siinä on erotettavissa kukkaisuutta ja hieman mausteisuutta. Kukkeus on kuitenkin pääsävynä. Tämä on tosiaankin nimeä seuraten mieto suitsuke. Sen sytytettyä kuluu hetki ennen kuin tuoksun varsinaisesti huomaa. Tämä hitaus omalla tavallaan muokkaa koko tuoksukokemuksen luonnetta, sillä aika jona tuoksun huomaa vain tarkkaan haistelemalla on aika pitkä. Niinpä tuoksu avautuukin tavallaan hyvin ohuena kerroksena. Aivan kuin parfyymin tuoksu on erilainen kun sitä on annosteltu vain vähän tai kuin huoneessa oleva tuoksu, joka jää jäljelle kun parfyymia käyttänyt henkilö on poistunut minuutteja aiemmin. Tuoksu itsessään on kukkaisuudessaan hieman parfyyminen. Tuoksu siirtyy kanelisen mausteiseen suuntaan kun intensiteetti hieman nousee. Siinä on benzoeta muistuttavaa makeutta ja jauhoista mausteisuutta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mild Incense (Gyokushodo, Vähäsavuinen)
Arviosi