Bambuinen Teetarjotin - Keskikokoinen, Ruskea

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Tämä on keskikokoinen bambuinen teetarjotin. Tarjotin on värjätty ruskeaksi ja bambun syykuvio näkyy tämän värin läpi. Tarjottimen mitat ovat 49x33x7,5cm (LxSxK). Tarjottimella on runsaasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti.

95,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
tr002

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Teetarjotintyyppejä on monenlaisia ja tyypillisimmät materiaalit ovat puu, posliini, savi, ja kivi. Tarjottimen tarkoitus on kerätä teenhauduttamisessa syntyvä valumavesi talteen, jotta astiat eivät ui vedessä. Samalla tarjotin toimii esteettisenä taustana teeastioille.

Tämä on keskikokoinen bambuinen teetarjotin. Tarjotin on värjätty ruskeaksi ja bambun syykuvio näkyy tämän värin läpi. Tarjottimen mitat ovat 49x33x7,5cm (LxSxK). Tarjottimella on runsaasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti. Tarjottimen kansi on varustettu ritilöidyllä osalla, jolla pidetään varsinaisia haudutusastioita sekä tasaisilla osilla, joilla voidaan pitää teemaljoja. Tarjottimen sisällä on muovinen laatikko, joka kerää gongfu-hauduttamisessa syntyvän valumaveden. Muovilaatikossa on myös letkuliitin johon voidaan yhdistää tarjottimen mukana tuleva letku. Tämä letkutoteutus ei mielestämme ole kovin toimiva ja näitä laatikollisia tarjottimia kannattaa pikemminkin käyttää ilman letkua.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bambuinen Teetarjotin - Keskikokoinen, Ruskea
Arviosi