Ying Hong (2020)

Suurilehtinen musta teelaatu Kiinasta Guangdongin maakunnasta. Tee tarjoilee pehmeää kaakaoista, hunajaista ja hieman punahedelmäistä tuoksua ja makua.

Varastossa
SKU
t462
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Ying Hong (2020) - 50g
10,00 €
Ying Hong (2020) - 100g
18,00 €
Ying Hong (2020) - 250g
43,00 €

Yleistä

Ying Hong on Yingden alueella Guangdongin maakunnassa tuotettava musta teelaatu. Se tarjoilee pehmeitä kaakaoisia, hunajaisia ja punahdelmäisiä sävyjä. Se muistuttaa jonkin verran Yunnanin maakunnan Dian Hong -teetä.

Tämä tee

Tämä Ying Hong on 2020 kevätsatoa. Teenlehti on suurikokoista ja ehjää, minkä ansiosta tee hautuu upean pehmeäksi ja aromikkaaksi.

Maku

Teessä on kaakaoisia, punahedelmäisiä ja hunajaisia sävyjä. Suuri ehjä lehti tekee mausta pehmeän ja makean. Tämä on hyvä tee teille, jotka pidätte pehmeästä ja makeahkosta mustasta teestä!

Hauduttaminen

Teenlehtiä tarvitaan reipas ruokalusikallinen. Käytä hauduttamiseen kiehahtanutta vettä. Jos tee valmistetaan alle puolen litran kannussa, voi tällä lehtimäärällä lehtiä hauduttaa muutaman kerran. Isommassa kannussa on parempi tehdä yksi pidempi haudutus. Pienessä kannussa haudutuksen pituus on 1-3 minuuttia ja suuremmassa 3-5 minuuttia. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan.

Katso tämän teen videoesittely Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ying Hong (2020)
Arviosi