Wei Shan Mao Jian (2022)

Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2022 keväällä. Tee on tuotettu Hunanin maakunnan keskiosissa sijaitsevalla Wei Shanilla noin 1100 metrin korkeudessa. Lehti on keskikokoista. Tee tarjoilee makeaa vegetaalisuutta sekä hieman kukkaishedelmäisiä sävyjä. Makuun kehittyy upea soliseva kiinteä sävy!

Varastossa
SKU
t531
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Wei Shan Mao Jian (2022) - 50g
9,00 €
Wei Shan Mao Jian (2022) - 100g
17,50 €
Wei Shan Mao Jian (2022) - 250g
42,00 €

Yleistä

Hunanin maakunta on erittäin monipuolinen teentuotantoalue. Maakunnassa tuotetaan erinomaista vihreää teetä sekä kenties kaikkein kuuluisinta keltaista teetä. Tämän lisäksi maakunnassa tuotetaan koko joukkoa erilaisia fermentoituja tummia teelaatuja. Maakunnalla on kenties vielä hohdokkaampi teentuotannon historia, sillä menneinä vuosisatoina maakunnan teetä on pidetty jopa maan parhaimpana.

Tämä tee

Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2022 keväällä. Tee on tuotettu Hunanin maakunnan keskiosissa sijaitsevalla Wei Shanilla noin 1100 metrin korkeudessa. Lehti on keskikokoista.

Maku

Kuivassa teessä on makean vegetaalinen ja hieman kukkaishedelmäinen tuoksu. Maku on aluksi rempseän vegetaalinen. Makuun kehittyy hieno vegetaalinen solisevan raikas kiinteä sävy joka paikallistuu suun keskelle.

Hauduttaminen

Käytä noin ruokalusikallinen lehtiä 150ml vettä kohden. Veden lämpötilaksi sopii noin 70-80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Haudutusaika voi olla 30-60 sekuntia. Teestä saa useita haudutuksia.

Katso tämän teen videoesittely Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wei Shan Mao Jian (2022)
Arviosi