Wei Shan Mao Jian (2022)

Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2022 keväällä. Tee on tuotettu Hunanin maakunnan keskiosissa sijaitsevalla Wei Shanilla noin 1100 metrin korkeudessa. Lehti on keskikokoista. Kuivassa teessä on mehukas rehevä tuoksu. Haudutettuna tee tarjoilee klassiset kiinalaisen vihreän teen sävyt: hieman paahteisuutta ja vegetaalisuutta. Maku on nopea ja raikas.

Varastossa
SKU
t531
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Wei Shan Mao Jian (2022) - 50g
9,00 €
Wei Shan Mao Jian (2022) - 100g
17,50 €
Wei Shan Mao Jian (2022) - 250g
42,00 €

Yleistä

Hunanin maakunta on erittäin monipuolinen teentuotantoalue. Maakunnassa tuotetaan erinomaista vihreää teetä sekä kenties kaikkein kuuluisinta keltaista teetä. Tämän lisäksi maakunnassa tuotetaan koko joukkoa erilaisia fermentoituja tummia teelaatuja. Maakunnalla on kenties vielä hohdokkaampi teentuotannon historia, sillä menneinä vuosisatoina maakunnan teetä on pidetty jopa maan parhaimpana.

Tämä tee

Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2022 keväällä. Tee on tuotettu Hunanin maakunnan keskiosissa sijaitsevalla Wei Shanilla noin 1100 metrin korkeudessa. Lehti on keskikokoista.

Maku

Kuivassa teessä on mehukas rehevä tuoksu. Haudutettuna tee tarjoilee klassiset kiinalaisen vihreän teen sävyt: hieman paahteisuutta ja vegetaalisuutta. Maku on nopea ja raikas.

Hauduttaminen

Käytä reipas ruokalusikallinen lehtiä. Veden lämpötilaksi sopii noin 80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Alle 500ml teekannussa voit tehdä teestä muutamia 1-2 minuutin haudutuksia. Suuremmassa teekannussa haudutuksen pituuden pitäisi olla n. 2-4 minuuttia.

Katso tämän teen videoesittely Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Wei Shan Mao Jian (2022)
Arviosi