Kiina

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Huang Shan Mao Feng (2018 - AA) Uusi
  Huang Shan Mao Feng (2018 - AA)

  Tämä keskitasoinen Huang Shan Mao Feng on klassiseen tapaan mielenkiintoinen sekoitus paahteisia sävyjä, vegetaalisuutta ja maitoisuutta. Tämän taustalla on syvää raikkautta ja sävykkäitä hedelmäisiä piirteitä.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. Huang Shan Mao Feng (2018 - A) Uusi
  Huang Shan Mao Feng (2018 - A)

  Anhuin maakunnan Keltaisen Vuoren alueella tuotettava Huang Shan Mao Feng on yksi kiinalaisen vihreän teen kiistämättömistä ikoneista. Tämä 2018 sadon suurilehtinen poiminta on paahteinen ja keväänkukkainen.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 3. Anji Bai Cha (2018 - AA) Uusi
  Anji Bai Cha (2018 - AA)

  Anji Bai Cha eli kirjaimellisesti käännettynä Anjin Valkoinen Tee on Zhejiangin maakunnassa Anjin kaupungin lähistöllä tuotettava vihreä teelaatu. Teenlehdet ovat erikoisen vaaleita mistä tee saa nimensä. Tämä on myöhäisen kevään poiminta, jossa lehtikoko on suurehko, mutta maku kuitenkin herkullisen intensiivisen kukkainen ja miedon mausteinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

 4. Enshi Mao Jian (2018) Uusi
  Enshi Mao Jian (2018)

  Hubein maakunnassa Kiinassa tuotettu vihreä tee, joka on höyrytetty japanilaiseen tapaan. Tämä Enshi Mao Jian laatu tuotetaan myöhäisen kevään ja alkukesän sadosta. Lehti on suurempaa kuin Enshi Yu Lu -laadussa ja antaa täyteläisemmän, paahteisen ja hieman mausteisen maun.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,00 €

 5. Li Zi Ping Mao Jian (2018) Uusi
  Li Zi Ping Mao Jian (2018)

  Tämä tee on tuotettu Hubein maakunnassa Kiinassa Li Zi Ping -kylässä noin 1300 metrin korkeudella. Tämä on laakea ja lempeä, mutta samalla raikas vihreä tee.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 6. Guzhang Mao Jian (2017)

  Guzhang Mao Jian on Hunanin maakunnassa Kiinassa tuotettava hieno vihreä teelaatu. Tämä poiminta on kerrassaan upea. Siinä on esillä kukkaisuutta, vegetaalisuutta ja hentoja eksoottisia hedelmäisiä sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

6 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen