Kiina

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Enshi Mao Jian (2019) Uusi
  Enshi Mao Jian (2019)

  Hubein maakunnassa Kiinassa tuotettu vihreä tee, joka on höyrytetty japanilaiseen tapaan. Tämä Enshi Mao Jian laatu tuotetaan myöhäisen kevään ja alkukesän sadosta. Lehti on suurempaa kuin Enshi Yu Lu -laadussa ja antaa täyteläisemmän, paahteisen ja hieman mausteisen maun.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,00 €

 2. Feng Gang Mao Jian (2019) Uusi
  Feng Gang Mao Jian (2019)

  Feng Gangin alueella Guizhoun maakunnassa Kiinassa tuotettu vihreä teelaatu. Haudutetun teen tuoksu on herkullisen voikeksinen ja samalla vegetaalinen. Teessä on tiheä suutuntuma. Maku on rauhallisen villikasvinen, jossa on kukkien ja villien kasvien sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 3. Enshi Cui Quan #10 (2019) Uusi
  Enshi Cui Quan #10 (2019)

  Enshi Cui Quan eli Enshin Vihreä VIrta on Hubein maakunnassa tuotettu vihreä teelaatu. Tämä laatu #10 on tuottajansa suurilehtinen peruslaatu. Siitä erottuu herkkää banaanista ja jakkihedelmäistä sävyä. Haudutetun teen tuoksu on mehevä ja muistuttaa villissä vegetaalisuudessaan rikkaruohoa tai tiiviistettyä tuoretta yrttiä.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

 4. Lu'an Gua Pian (2019) Uusi
  Lu'an Gua Pian (2019)

  Lu'anin Gua Pian eli Lu'anin Meloninsiemen on Anhuin maakunnan upea suurilehtinen vihreä tee. Haudutetun teen tuoksu on uhkea ja melkein roteva. Maku aaltoilee vegetaalisuuden ja makean mineraalisuuden ja vahaisen ruohon välillä.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 5. Enshi Cui Quan #8 (2019) Uusi
  Enshi Cui Quan #8 (2019)

  Enshi Cui Quan eli Enshin Vihreä VIrta on Hubein maakunnassa tuotettu vihreä teelaatu. Tämä laatu #8 on tuottajansa korkealaatuisin tee. Teestä ei ole tullilaboratorion mittauksissa löytynyt mitään torjunta-ainejäämiä! Kuivien teenlehtien tuoksu on kermaisen banaaninen, jakkihedelmäinen ja hieman kukkainen. Maku on villin vegetaalinen ja mehevä.

  Lisätietoja

  Alkaen 14,00 €

 6. Deng Cun Bi Feng (2019)

  Deng-kylässä Hubein maakunnassa tuotettu vihreä tee 2019 keväältä. Haudutetun teen tuoksu on kuin korillinen eksoottisia hedelmiä lämpimässä auringonpaisteessa. Maun hento karvaus tarjoilee hiljalleen aukeavia hedelmäisiä ja villin vegetaalisia sävyjä.

  Lisätietoja

  Alkaen 10,00 €

 7. Duyun Mao Jian (2019 - AAA)

  Duyun Mao Jian on Guizhoun maakunnassa eteläisessä Kiinassa tuotettu upean aromikas vihreä tee. Lehti on pienikokoista ja rullattu neulasmaiseksi. Joukossa on reippaasti avautumattomia silmuja. Maku on herkullisen karvas, hieman kuin karviaismarjat ja nokkosen tuoksu.

  Lisätietoja

  Alkaen 13,50 €

 8. Wu Feng Mao Jian (2019)

  Teepolun Vuoden Vihreä tee 2019! Hubein maakunnassa lounaisosan Wu Feng eli Viiden Huipun -piirikunnassa tuotettu laadukas vihreä teelaatu keväältä 2019. Haudutetun teen tuoksussa on korkean vuoriston teen parfyymistä raikkautta sekä villin kedon monipuolisia sävyjä. Maussa hieman paahteista makeutta sekä eloisaa vegetaalisuutta, joka muistuttaa reheviä kevään kukkia. Tee on todettu tullilaboratorion mittauksissa niin puhtaaksi ettei siitä pystytty erottamaan mitään jäämiä.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 9. Anji Bai Cha (2018 - AAA) -20%
  Anji Bai Cha (2018 - AAA)

  Tämä on huippulaatuinen Anji Bai Cha -vihreä tee keväältä 2018. Teen juominen on kuin astuisi kukkakauppaan. Teessä on eloisia vaaleiden kukkien sävyjä. Maku on laakea ja melko kevyt.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,20 €

 10. Emei Xue Ya (2018 - AA) -20%
  Emei Xue Ya (2018 - AA)

  Upea neulasmainen vihreä teelaatu Sichuanin maakunnan Emei-vuorelta. Teen maku paljastaa upean tasapainon: Se on samalla lämpimän paahteinen, sekä villiketoisen kukkainen ja raikas. Hieman kuin villikedolla uunissa paistettu leipä.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,00 €

Tuotteet 1-10 / 30

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen