Valkoinen

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Ju You 2019 Bai Cha

  Tämä on valkoisen teen tapaan Yunnanissa tuotettua teetä, joka on puristettu kakuiksi. Tuoksussa ohramallasta, mineraalisuutta, tuoretta puuta sekä hentoa kukkaisuutta. Maku on samanaikaisesti kepeä, mutta raskas: tuoretta leipää, vaaleaa puuta ja viljaa.

  Lisätietoja

  Alkaen 7,50 €

 2. Shou Mei teepallo 6g

  Valkoista teetä puristetaan pu'er-teen tavoin, jolloin sitä usein myös iätetään useita vuosia. Tämä on Shou Mei -laatua edustavaa valkoinen tee, joka on puristettu 6 gramman palloiksi. Teen tuoksu ja maku muistuttaa syksyistä puistoa. Siinä on kuihtuneiden kukkien, yrttien ja hedelmien sävyjä.

  Lisätietoja
 3. Gao Mu Mudan (2018)

  Bai Mudan eli Valkoinen Pioni on pienilehtinen ja korkealaatuinen valkoinen tee. Tämä laatu on poimittu teepensaista, joiden annettu kasvaa hieman tavallista korkeammaksi. Maku tuntuu mukavan kirpeänä kielen sivuilla. Se on laakean makea ja yhdistää tuoreen puun ja vaaleiden kukkien sävyjä. Erikoinen ja hieno valkoinen tee!

  Lisätietoja

  Alkaen 15,00 €

 4. Bai Mudan (2018)

  Bai Mudan eli Valkoinen Pioni on pienilehtinen ja korkealaatuinen valkoinen tee. Tämä 2018 kevään poiminta on upean koivuinen, karviaismainen ja hennon omenainen. Tee on herkkä maultaan ja tuoksultaan, mutta siinä on siitä huolimatta valtavasti substanssia.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,50 €

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen