Tee & Teenmaistelu - Tutustumiskurssi

Kurssin tarkoitus on toimia johdatuksena laadukkaan teen maailmaan. Kerromme lyhyesti teen historiasta ja jaottelusta eri teetyyppeihin. Tutustumme erilaisiin teen makuihin hauduttamalla ja maistelemalla 4-5 kuuluisaa teelaatua. Täydellinen lahjaidea teenystävälle. Astu Teepolullesi!

Varastossa
SKU
ta001
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Lahjakortti
20,00 €

Ajankohtaista: 2021 avoimet tapahtumat on peruttu koronavirus-tilanteen takia. Tapahtumia tulossa Syksylle olettaen, että tilanne on silloin palautunut normaaliksi.

Kurssin tarkoitus on toimia johdatuksena laadukkaan teen maailmaan. Kerromme lyhyesti teen historiasta ja jaottelusta eri teetyyppeihin. Tutustumme erilaisiin teen makuihin hauduttamalla ja maistelemalla 4-5 kuuluisaa teelaatua. Tapahtuman kesto on 2 tuntia ja sitä järjestetään teehuoneellamme Turussa Humalistonkadulla. Tämä on loistava paikka aloittaa oman teepolkusi kulkemisen!

Tapahtumaa järjestetää myös tilaustapahtumana isommille porukoille - erilaisille yhteisöille, osana TyKy-päivää jne. Voimme tulla myös teidän tiloihin pitämään tapahtumaa. Jos haluatte oman teenmaistelutapahtuman, ota meihin yhteyttä niin sovimme ajankohdasta!

Jos haluat antaa kurssin lahjana, valitse toimitustavaksi kirje, niin toimitamme kurssilahjakortin antamaasi osoitteeseen. Jos et tarvitse paperimuotoista todistetta kurssin ostosta, voit valita toimitustavaksi ilmaisen noudon teehuoneelta.

Varaamme oikeuden perua tapahtuman, jos osallistujamäärä on alle 3.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tee & Teenmaistelu - Tutustumiskurssi
Arviosi