Tie Guanyin - Rautainen Guanyin - Wulong-teemaistelu

Tie Guanyin eli Rautainen Guanyin on yksi kiinalaisen teen kuumimmista teelaaduista. Suuret massat rakastavat modernin Tie Guanyinin viileää kukkaisuutta ja vehreyttä. Moni teeharrastelija kuitenkin nyrpistelee nenäänsä. Mistä tämä uskomaton hajonta? Tässä teemaistelussa syvennytään tähän klassikkoteehen sen monissa muodoissa. Tapahtumaa järjestetään Turun ja Helsingin myymälöissä.

Varastossa
SKU
ta004
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
25.6.2023 su 12-14 - Helsinki
30,00 €

Tie Guanyin eli Rautainen Guanyin on yksi kiinalaisen teen kuumimmista teelaaduista. Suuret massat rakastavat modernin Tie Guanyinin viileää kukkaisuutta ja vehreyttä. Moni teeharrastelija kuitenkin nyrpistelee nenäänsä. Mistä tämä uskomaton hajonta? Tässä teemaistelussa syvennytään tähän klassikkoteehen sen monissa muodoissa.

Tie Guanyinin moderni muoto on hyvin kevythapetteista ja kevytpaahteista ja olemme toki ottaneet tätä suosittua muotoa mukaan maisteluun. Tie Guanyin ei kuitenkaan ole aina ollut tässä muodossa. 70-80-luvulla tee oli hapetetumpaa. Tämä perinteisempi hapetettu muoto on nykyään erittäin harvinainen, mutta Teepolun kontakteilla olemme saaneet tähän maisteluun mukaan tällaista perinteisempää tyyliä edustavia laatuja. Vaikka ultravihreä moderin muoto on teen yleisin muoto nykyään, tietyillä alueilla suositaan teen paahtamista erittäin tummaksi niin, että haudutettu tee on punertavaa ja maku lakritsisen hiilimäinen. Tätäkään tyyliä emme ole unohtaneet! Luvassa on siis todellinen syväsukellus Tie Guanyinin maailmaan!

Varaamme oikeuden perua tapahtuman, jos osallistujamäärä on alle 4.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tie Guanyin - Rautainen Guanyin - Wulong-teemaistelu
Arviosi