Tian Yi Mao Jian (2022)

Hunanin maakunnan pohjoisosassa tuotettu vihreä teelaatu. Lehdissä on rehevää kasvimaista tuoksua ja makeutta. Haudutettuna tuoksu on vehreä ja hieman paahteinen. Maku on iskevä, hieman havuinen sekä rehevän kasvimainen.

Varastossa
SKU
t593
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Tian Yi Mao Jian (2022) - 50g
7,50 €
Tian Yi Mao Jian (2022) - 100g
14,00 €
Tian Yi Mao Jian (2022) - 200g
26,00 €

Yleistä

Hunanin maakunta on erittäin monipuolinen teentuotantoalue. Maakunnassa tuotetaan erinomaista vihreää teetä sekä kenties kaikkein kuuluisinta keltaista teetä. Tämän lisäksi maakunnassa tuotetaan koko joukkoa erilaisia fermentoituja tummia teelaatuja. Maakunnalla on kenties vielä hohdokkaampi teentuotannon historia, sillä menneinä vuosisatoina maakunnan teetä on pidetty jopa maan parhaimpana.

Tämä tee

Tämä Hunanin maakunnan vihreä tee on tuotettu keskikokoisesta lehdestä 2022 keväällä. Teellä on kiinalainen luomusertifikaatti. Tee tarjoaa erinomaista hinta-laatu-suhdetta!

Maku

Lehdissä on rehevää kasvimaista tuoksua ja makeutta. Haudutettuna tuoksu on vehreä ja hieman paahteinen. Maku on iskevä, hieman havuinen sekä rehevän kasvimainen.

Hauduttaminen

Käytä reipas ruokalusikallinen lehtiä. Veden lämpötilaksi sopii noin 80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Alle 500ml teekannussa voit tehdä teestä muutamia 1-2 minuutin haudutuksia. Suuremmassa teekannussa haudutuksen pituuden pitäisi olla n. 2-4 minuuttia.

Katso tämän teen videoesittely Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tian Yi Mao Jian (2022)
Arviosi