Fujian

Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu
 1. Rou Gui (2021)
  Rating:
  0%

  Rou Gui eli kirjaimellisesti käännettynä 'kaneli' on yksi Wuyi-vuorten kallioteelaaduista. Rou Gui on 2021 satoa. Tee on voimakkaasti paahdettua, joka antaa sille mustan kiiltävän värin ja paahteisen tuoksun. Maljassa tuoksussa on hiilimäisyyttä, hieman lakritsaista vivahdetta, paahteista puuta sekä mineraalista paahteisuutta. Teellä on kevyt suutuntuma. Mausta erottuu hiekkaista mineraalisuutta ja puista paahteisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 2. Bai Ya Qi Lan (2021 Kevytpaahto)
  Rating:
  0%

  Bai Ya Qi Lan eli Valkosilmuinen Erikoinen Orkidea on teepuulajike sekä siitä valmistettava wulong-teelaatu Pinghe-piirikunnasta eteläisestä Fujianista. Tämä tee oli meillekin kokonaan vieras, mutta osoittautui kerrassaan ihastuttavaksi tuttavuudeksi. Upeaa siirappisen paksua kukkaisuutta ja herkkiä vegetaalisuuden sävyjä!

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 3. Shui Xian Bing Cha (2020)
  Rating:
  0%

  Tämä tee on 10 gramman kakuiksi puristettua wulongia Wuyi-vuorilta. Tee on Shui Xian -lajikkeesta poimittua. Lehti on hyvin kevytpaahteista ja maussa on paljon nuorta sheng pu'eria muistuttavia sävyjä. Maku tarraa suun pintoihin ja johtaa pitkään jälkimakuun. Maku on vahaisen kukkainen ja paksu. Kevyt mutta kuitenkin voimallinen tee.

  Lisätietoja
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu