Tanyang Gongfu (2021)

Tanyang on kylä eteläisessä Fujianissa. Tanyang Gongfua tuotetaan kylää ympäröivällä alueella. Tämä 2021 keväällä poimittu tee koostuu melko ehjästä lehdestä. Tee on tyyliltään mausteisen kuiva ja siitä löytyy hienoja juurileivän ja kaakaon sävyjä.

Varastossa
SKU
t505
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Tanyang Gongfu (2021) - 50g
10,50 €
Tanyang Gongfu (2021) - 100g
20,00 €

Yleistä

Fujianin maakunta on todellinen kiinalaisen mustan teen mekka. Pohjois-Fujianin Wuyi-vuoristolla tuotetaan Jin Jun Mei ja Zheng Shan Xiao Zhong -teelaatuja. Näiden lisäksi itäisessä ja eteläisessä Fujianissa tuotetaan mustia teelaatuja Zhenghen, Bailinin ja Tanyangin alueilla. Fujianin ilmasto on melko lämmin minkä ansisota maakunnan mustat teelaadut ovat varsin luonteikkaita.

Tämä tee

Tanyang Gongfu on Fujianin maakunnan musta teelaatu. Tämä 2021 kevätsadon laatu tarjoilee hienostuneita juurileivän sävyjä ja kaakaoisia piirteitä.

Maku

Tulossa...

Hauduttaminen

Teenlehtiä tarvitaan reipas ruokalusikallinen. Käytä hauduttamiseen kiehahtanutta vettä. Jos tee valmistetaan alle puolen litran kannussa, voi tällä lehtimäärällä lehtiä hauduttaa muutaman kerran. Isommassa kannussa on parempi tehdä yksi pidempi haudutus. Pienessä kannussa haudutuksen pituus on 1-3 minuuttia ja suuremmassa 3-5 minuuttia. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan.

Katso tämän teen videesittely Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Tanyang Gongfu (2021)
Arviosi