Song Pin Hao 1999 Yiwu Zheng Shan

Song Pin Hao on yksi vanhimmista tunnetuista pu'er-teen tuottajista. Yritys perustettiin 1880-luvulla Yiwun alueella. Yrityksen tehdas toimii yhä Yiwussa. Tämä 1999 vuoden sheng pu'er Yiwu Zheng Shan on iätetty melko kuivissa oloissa minkä takia maussa on reippaasti tuoretta sävyä. Omalaatuinen tee kuuluisalta tuottajalta.

Varastossa
SKU
t447
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Song Pin Hao 1999 Yiwu Zheng Shan - 35g
12,00 €

Yleistä

Song Pin Hao on yksi vanhimmista tunnetuista pu'er-teen tuottajista. Yritys perustettiin 1880-luvulla Yiwun alueella. Yrityksen tehdas toimii yhä Yiwussa.

Tämä tee

Tämä 1999-vuoden sheng pu'er on nimetty yksinkertaisesti Yiwu Zheng Shan, joka viittaa siihen, että teen lehtimateriaali tulee Yiwun keskusvuorelta. Lehti on keskikokoista. Tee on iätetty melko kuivissa oloissa minkä takia maussa on reippaasti tuoretta sävyä. Omalaatuinen tee kuuluisalta tuottajalta. Teetä on rajallinen määrä jonka takia vain pusseja saatavilla.

Maku

Tarkemmat makukuvaukset löytyvät oheisesta videosta.

Hauduttaminen

Pu'er-teen hauduttamiseen käytetään kiehautettua vettä. Lehtiä tarvitaan noin 3-5 grammaa, eli reipas ruokalusikallinen irtonaista teetä. Tee voidaan hauduttaa ns. gongfu-tekniikalla käyttäen alle 300ml teekannua ja hauduttaen lehtiä useita kertoja. Tällöin haudutusten pituus tulisi olla noin 30-60 sekuntia. Lehtien määrää voidaan myös lisätä, jolloin haudutusaika voidaan pudottaa 10-20 sekuntiin. Jos käytössä on suurempi teekannu tai halutaan tehdä vain yksi haudutus, haudutusajan tulisi olla 3-5 minuuttia. Säädä lehtimäärää haluttavan voimakkuuden aikaansaamiseksi.

Katso tämän teen esitettelyvideo Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Song Pin Hao 1999 Yiwu Zheng Shan
Arviosi