Seicho Kojurin (Gyokushodo, Vähäsavuinen)

Seicho Kojurin on Gyokushodon vähäsavuiseksi suunniteltu suitsuke. Tuoksua voisi luonnehtia kukkaisuuteen kiedotuksi puuksi ja mausteisuudeksi.

Varastossa
SKU
s028
7,50 €

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 21 tikkua, 13,5cm
  • n. 25 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Santelipuu, borneonkamferi, mausteet

Seicho Kojurin on Gyokushodon vähäsavuiseksi suunniteltu suitsuke. Nimi tarkoittaa Kirkasta Suitsukemetsää. Suitsuke on tuotettu intialaisesta Karnatakan santelipuusta.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on kukkainen ja muutamien muiden tuottajan tikkujen tapaan tuoksu muistuttaa hieman punajuurten tuoksua. Tämä vaikutelma taitaa tulla tiiviistä kukkien tuoksusta tai kukkien ja mausteiden yhdistelmästä. Palavan suitsukkeen tuoksu on yhä hieman kukkainen, vaikka se selvästi siirtyykin mausteiseen puiseen suuntaan. Tässä taitaa olla hieman agarpuuta mukana, mutta se jää kyllä taustasävyksi tuomaan mielenkiintoa tuoksuun. Santelipuun tiivistä aromaattista sävyä on myös mukana, samoin enemmän mausteisia sävyjä. Nämä ovat ovat kuitenkin kiedottuna kukkaisuuden sisään, joka tavallaan muokkaa mausteiden ja puun luontaista lämmintä sävyä siten, että tämä vaikuttaa kaikenkaikkiaan viileämmältä ja herkemmältä tuoksulta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seicho Kojurin (Gyokushodo, Vähäsavuinen)
Arviosi