SamaDoyo - lasiteekannu (900ml)

Samadoyon 900ml teekannu on sekoitus uutta ja vanhaa. Klassisen mallinen teekannu on toteutettu huolella laadukkaista materiaaleista. Teekannussa on lehtikori.

42,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
sd001

Samadoyo on kiinalainen yritys, joka tuottaa moderneja teeastioita korkealaatuisista materiaaleista. Osa tuotteista on suunniteltu Tanskassa.

Tämä 900ml teekannu on klassisen muotoinen, mutta toteutettu huolella moderneista materiaaleista. Runko on kuumankestävää borosilikaattilasia ja lehtikori ruostumatonta terästä. Teekannun voi pestä astianpesukoneessa, mutta tällöin on hyvä varmistaa ettei se pääse liikkumaan pesun aikana. Lasisessa kannussa näkee hienosti hautuvan teen värin, joka tuo teen nauttimiseen oman esteettisen lisänsä. Teekannun nokka on huolellisesti muotoiltu, minkä ansiosta tee ei valu nokkaa pitkin pöydälle kaataessa. Teekannun kansi on osa teenlehtikoria, eikä se sovi teekannuun ilman koria. Kun teenlehtikori on poistettu teekannusta, kannua käytetään tarjoilukannun tavoin ilman kantta. Teekannu on pakattu tyylikkääseen pakkaukseen minkä ansiosta tämä on hieno lahja teenystävälle!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SamaDoyo - lasiteekannu (900ml)
Arviosi