Qingxin Wulong 2022

Tämä pallomainen vaaleapaahtoinen wulong-tee on tuotettu Qingxin -lajikkeesta paremmin pu'er-teestään tunnetussa Yunnanissa. Tee tarjoilee kutkuttavan yhdistelmän orkideamaisia kukkaisia piirteitä sekä selkeän paahteisen sävyn, joka antaa teelle luonnetta.

Varastossa
SKU
t578
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Qingxin Wulong 2022 - 50g
9,00 €
Qingxin Wulong 2022 - 100g
17,00 €
Qingxin Wulong 2022 - 200g
33,00 €

Yleistä

Yunnanin maakunta on paremmin tunnettu Dian Hong -mustasta teestä sekä pu'er-teestä. Tämän lisäksi maakunnassa tuotetaan mm. valkoista, wulong ja vihreää teetä.

Tämä tee

Tämä kevytpaahtoinen wulong on tuotettu arvostetun taiwanilaisen Qingxin-lajikkeen pensaista Yunnanin maakunnassa Baoshan-prefektuurissa keväällä 2022. Teen tuotannossa ei olla käytetty synteettisiä torjunta-aineita.

Maku

Tee tarjoilee kutkuttavan yhdistelmän orkideamaisia kukkaisia piirteitä sekä selkeän paahteisen sävyn, joka antaa teelle luonnetta.

Hauduttaminen

Tämä tee voidaan muiden wulong-teelaatujen tapaan hauduttaa saviteekannussa, mutta jos pitää erityisesti herkistä kukkeista aromeista, toimii lasinen tai posliininen astia paremmin. Hauduttamiseen käytetään sata-asteista vettä. Jos käytössä on yli 500ml tilavuuksinen teekannu, voidaan lehtiä käyttää 3-4g eli noin ruokalusikallinen. Lehtiä haudutetaan 2-3 minuuttia. Jos käytössä on pienikokoinen(50-300ml) teekannu, jota voidaan käyttää gongfu-hauduttamiseen, lehtien määrä on noin 3-4g 100ml kohden. Haudusten pituus on 20-30 sekuntia. Ensimmäisen haudutuksen voi tehdä pidempänä, sillä kuivista lehdistä ei aluksi haudu tehokkaasti makuaineita.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Qingxin Wulong 2022
Arviosi