Qian Zhang Mao Jian AAA (2023)

Tämä Wu Feng -piirikunnassa Qian Zhang -vuoren lähellä kasvanut vihreä tee on 2023 kevätsatoa. Tämä laatu on tuottajan varhaisimpia poimintoja keväältä. Lehti on pienikokoista. Maljassa tuoksu on tiivis ja uhkean vegetaalinen. Maku on hieman umaminen ja välittömän raikas. Sävyt ovat mehukkaan vegetaalisia ja kukkaisia.

Varastossa
SKU
t595
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Qian Zhang Mao Jian AAA (2023) - 35g
15,00 €
Qian Zhang Mao Jian AAA (2023) - 70g
28,00 €
Qian Zhang Mao Jian AAA (2023) - 140g
55,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Tämä Qian Zhang Mao Jian on 2023 kevätsatoa. Tee on tuotettu Wu Feng -piirikunnassa Hubein maakunnassa Qian Zhang -vuoren lähistöllä.Tämä laatu on tuottajan varhaisimpia poimintoja keväältä. Lehti on pienikokoista.

Maku

Maljassa tuoksu on tiivis ja uhkean vegetaalinen. Maku on hieman umaminen ja välittömän raikas. Sävyt ovat mehukkaan vegetaalisia ja kukkaisia.

Hauduttaminen

Käytä reipas ruokalusikallinen lehtiä. Veden lämpötilaksi sopii noin 80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Alle 500ml teekannussa voit tehdä teestä muutamia 1-2 minuutin haudutuksia. Suuremmassa teekannussa haudutuksen pituuden pitäisi olla n. 2-4 minuuttia.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Qian Zhang Mao Jian AAA (2023)
Arviosi