Qian Zhang Mao Jian A (2023)

Qian Zhang -kallion läheisyydessä kasvaneesta teestä tuotettu laadukas vihreä tee Hubein maakunnasta. Lehti on melko pientä ja siinä on keväänkukkainen ja hieman hedelmäinen tuoksu. Maku on aluksi eteerinen ja kepeä. Hiljalleen maun voimakkuus nousee raikkaan mineraalisen ja makean hedelmäisin sävyin.

Varastossa
SKU
t628
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Qian Zhang Mao Jian A (2023) - 50g
8,00 €
Qian Zhang Mao Jian A (2023) - 100g
15,00 €
Qian Zhang Mao Jian A (2023) - 200g
29,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Tämä Qian Zhang Mao Jian on 2023 kevätsatoa. Tee on tuotettu Wu Feng -piirikunnassa Hubein maakunnassa Qian Zhang -vuoren lähistöllä. Lehti on pientä ja upean tuoretta.

Maku

Lehti on melko pientä ja siinä on keväänkukkainen ja hieman hedelmäinen tuoksu. Maku on aluksi eteerinen ja kepeä. Hiljalleen maun voimakkuus nousee raikkaan mineraalisen ja makean hedelmäisin sävyin.

Hauduttaminen

Käytä reipas ruokalusikallinen lehtiä. Veden lämpötilaksi sopii noin 80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Alle 500ml teekannussa voit tehdä teestä muutamia 1-2 minuutin haudutuksia. Suuremmassa teekannussa haudutuksen pituuden pitäisi olla n. 2-4 minuuttia.

Katso tämän teen videoesittely Teepolkun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Qian Zhang Mao Jian A (2023)
Arviosi