Qian Zhang Mao Jian (2022)

Tämä Wu Feng -piirikunnassa Qian Zhang -vuoren lähellä kasvanut vihreä tee on 2022 kevätsatoa. Lehti on keskikokoista ja upean tuoretta. Teenlehdissä on siirappinen vehreä hieman kukkainen tuoksu. Maku on välittömän raikas, makean vegetaalinen ja runsas. Tällaista vihreän teen pitää olla!

Varastossa
SKU
t568
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Qian Zhang Mao Jian (2022) - 50g
8,00 €
Qian Zhang Mao Jian (2022) - 100g
15,00 €
Qian Zhang Mao Jian (2022) - 200g
29,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Tämä Qian Zhang Mao Jian on 2022 kevätsatoa. Tee on tuotettu Wu Feng -piirikunnassa Hubein maakunnassa Qian Zhang -vuoren lähistöllä. Lehti on keskikokoista ja upean tuoretta.

Maku

Teenlehdissä on siirappinen vehreä hieman kukkainen tuoksu. Maljassa teessä tuoksuu tasainen ja syvä vegetaalisuus sekä hento paahteisuus. Maku on välittömän raikas, makean vegetaalinen ja runsas. Tällaista vihreän teen pitää olla!

Hauduttaminen

Käytä noin ruokalusikallinen lehtiä 150ml vettä kohden. Veden lämpötilaksi sopii noin 70-80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Haudutusaika voi olla 30-60 sekuntia. Teestä saa useita haudutuksia.

Katso tämän teen videoesittely Teepolkun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Qian Zhang Mao Jian (2022)
Arviosi