Qian Zhang Bai Hao (2018)

Qian Zhang Bai Hao on Wu Fengin piirikunnassa Hubein maakunnassa tuotettu vähemmän tunnettu vihreä tee. Maussa vegetaalisuus tulee heti esiin massiivisena pehmeänä vallina. Maun reunoilla on makean paahteisuuden sävyjä ja maitoisuutta. Lisäksi teestä löytyy villien kedon sävyjä.

Varastossa
SKU
t283
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Qian Zhang Bai Hao (2018) - 50g
8,00 €
Qian Zhang Bai Hao (2018) - 100g
15,00 €
Qian Zhang Bai Hao (2018) - 250g
36,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2016, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Qian Zhang Bai Hao on Hubein maakunnassa, Wu Feng -piirikunnassa Chang Le Ping -kylän Bai Lu -tilalla tuotettava melko moderni vihreä tee. Teestä on olemassa sekä valkoisen teen että vihreän teen versio. Tarjoamme tästä teestä vihreän teen versiota. Bai Lu - eli Valkoisen Peuran tilan lähistöllä sijaitsee upea luonnonpuisto Chai Bu Xi. Koko alue on luonnonkaunis ja ympäristö on erittäin puhdas. Kuten monilla muilla alueilla Hubein maakunnassa, myös tällä tilalla teentuotanto toteutetaan suurimmaksi osaksi ilman kemiallisia torjunta- ja lannoitusaineita.

Tämä tee

Tämä Qian Zhang Bai Hao poimittiin 10.4.2018. Tee koostuu keskikokoisesta teenlehdestä.

Maku

Kuivien teenlehtien tuoksu on villiä ketoa muistuttava ja siinä on makeaa ja herkkää nektarisuutta. Haudutetun teen tuoksu on syvän vegetaalinen. Pinnalla on hieman makeaa paahteisuutta. Maussa vegetaalisuus tulee heti esiin massiivisena pehmeänä vallina. Maun reunoilla on makean paahteisuuden sävyjä ja maitoisuutta. Jälkimaussa esiin tulee mineraalisuuden sävyjä kun intensiivinen maku makeutuu.

Hauduttaminen

Tämä on aika voimakas vihreä tee joten lehtien määrä on hyvä säätää maun mukaan. Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80-90 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia. Parametreja on sovitettava kun käytetään esim. suurikokoista yli puolen litran haudutusastiaa. Tällöin haudutuksen pituuden on oltava 2-4 minuuttia. Voit kysyä neuvoja vierailemalla teehuoneellamme tai ottamalla yhteyttä. Teestä saa useita haudutuksia erityisesti jos teekannun koko on pieni.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Qian Zhang Bai Hao (2018)
Arviosi