Nokiba, Moss Garden (Shoyeido, Daily Incense)

Nokiba eli Sammalpuutarha on Shoyeidon vanhimpia ja rakastetumpia reseptejä. Se tuo mieleen kirsikkapuun kukkien puhkeamisen ikkunoiden edessä.

7,50 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
s005

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 35 tikkua, 22cm
  • n. 50 minuuttia / tikku
  • Raaka-aineet: Santelipuu, kaneli, patsuli, benzoe, mausteet

Nokiba eli Sammalpuutarha on Shoyeidon vanhimpia ja rakastetumpia reseptejä. Hieno sekoitus santelipuuta, patsulia ja benzoeta luo miedon tuoksun, joka tuo mieleen kirsikkapuun kukkien puhkeamisen ikkunoiden edessä.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksussa on voimakas ja selkeä parfymaattinen tuoksu. Se ei muistuta perinteisiä suitsukeaineita ja on kenties aikaansaatu eteerisellä öljyllä. Tämän sävyn taustalla on mausteisuutta ja patsulia. Palavan suitsukkeen tuoksussa on yhä hyvin selvänä sävynä parfyymia muistuttavaa kevyttä kukkaisen aromaattista sävyä. Kokonaisuutena tuoksu kuitenkin muuttuu lämpimämmäksi poltettaessa sillä kanelin ja patsulin yhdistelmä tulee enemmän esiin. Parfymaattisen sävyn ja lämpimän kanelin ja patsulin yhdistelmä luo tämän tuoksun luonteen, joka on kuitenkin lopulta enemmän kuivan parfymaattinen kuin lämpimän makea. Tämä on hyvä esimerkki siitä, että tuoksujen yhdistelmä voi luoda osiaan suuremman vaikutelman kokonaisuutena.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nokiba, Moss Garden (Shoyeido, Daily Incense)
Arviosi