Nobunaga Oda - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)

Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat. Suitsuke on aromaattisen resiininen. Tuoksun taustalla on agarpuun makea ja öljyinen sävy.

Varastossa
SKU
s136
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Nobunaga Oda - Näyte-erä, 10 tikkua
5,00 €
Nobunaga Oda - Alkuperäislaatikko, 100 tikkua
29,00 €

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 13,5cm pitkä tikku
  • Alkuperäislaatikossa n. 100 tikkua = 30 grammaa
  • Näyte-erä: 10 tikkua
  • Paloaika: n. 30 minuuttia / tikku
  • Toimitetaan upeassa laatikossa.

Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat.

Oda Nobunaga (1534-1582) oli Sengoku-ajan samurai, joka otti hallintaansa suuren osan Japania. Hänen valtakautensa erityispiirteitä oli edistyneet sotataktiikat, vapaan kaupan kukoistaminen ja hohdokkaan Momoyama taidekauden alkaminen.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on upean raikkaan resiininen, yrttinen ja jauhoisen puinen. Suitsukkeen palaessa esiin nousee ensimmäisenä borneolin terävän aromaattinen resiinisyys. Suitsukkeen palaessa pidempään resiinisyyden taustalla oleva agarpuun makea ja öljyinen puun sävy nousee enemmän esiin tuomaan tuoksuun täyteläisyyttä. Välillä tuoksussa nousee esiin mausteisia sävyjä. Voimakas hienosti tasapainotettu tuoksu.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nobunaga Oda - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)
Arviosi