Maksutavat

Hyväksymme tällä hetkellä seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksut - Checkout Finland

Voit maksaa suoraan omassa verkkopankissasi tilauksesi aikana. Palvelun tarjoaa Checkout Finland. Merkittävimmät suomalaiset pankit ovat tuettuna.

Toimitustavat

Toimitamme tilauksia kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin. Mikäli tilauksesi on maksettu ja valmiina toimitettavaksi toimituspäivänämme, toimitamme sen.

Tilauksesi paino määrittelee mitkä toimitustavat ovat mahdollisia ja mitkä näytetään vaihtoehtoina kassalla hintoineen. Tässä on kuitenkin täydellinen listaus mahdollisista toimitustavoista.

Nouto liikkeeltämme

Voit noutaa tilauksesi liikkeeltämme Turusta osoitteesta Humalistonkatu 13 liikkeen aukioloaikoina. Ilmoitamme sähköpostitse kun tilaus on valmiina noudettavaksi. Tämä toimitustapa on ilmainen.

Kirjepalvelut

Kirje on alle 3cm paksu ja toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai postiluukusta. Toimitusaika postin saatua lähetys on 2-3 arkipäivää. Kirje sopii teetuotteille. Huomaa, että lähetyspaino on aina korkeampi kuin esim. teen määrä teepakkauksessa.

Kirjepalvelut
Toimitustapa Hinta
Kirje max 250g 2€

SmartPost - toimitus pakettiautomaattiin

Voimme toimittaa tilauksesi Postin pakettiautomaatteihin. Tämän mahdollistamiseksi, vastaa tilaussähköpostiin sen pakettiautomaatin sijainti, mihin haluat tilauksesi toimitettavan. Tämän lisäksi meidän on tiedettävä puhelinnumerosi, jotta posti pystyy lähettämään sinulle tekstiviestin paketin saapumisesta pakettiautomaattiin. Tämä syötetään tilaustiedoissa tai asiakastiedoissasi. Tietoja paketin vastaanottamisesta pakettiautomaatista ja pakettiautomaattien sijainnit löydät tältä sivulta.

SmartPost
Toimitustapa Hinta
Kaikki koot 6€

Postipaketti & Ovelle-paketti

Postipaketti toimitetaan lähipostiisi tai Ovelle-paketin osalta suoraan kotiovellesi. Paketeilla on seuranta, ja toimitamme seurantakoodin sinulle, jotta pystyt seuraamaan toimituksen etenemistä.

SmartPost
Toimitustapa Hinta
Postipaketti 2kg 7,9€
Postipaketti 5kg 9,3€
Postipaketti 10kg 10,5€
Postipaketti 35kg 19,7€
Ovelle-paketti 2kg 19,3€
Ovelle-paketti 5kg 20,3€
Ovelle-paketti 10kg 21,3€
Ovelle-paketti 35kg 27,1€