Kanansiipipuinen Teetarjotin - Suuri

Suurikokoinen tummasta kanansiipipuusta valmistettu teetarjotin. Tarjottimen suurelle päälipinnalle mahtuu suurempikin teesetti. Tarjottimen etuosa on kaiverruksin koristeltu. Tarjottimen sisällä on muovilaatikko valumaveden keräämiseen.

139,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
tray003

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Teetarjotintyyppejä on monenlaisia ja tyypillisimmät materiaalit ovat puu, posliini, savi, ja kivi. Tarjottimen tarkoitus on kerätä teenhauduttamisessa syntyvä valumavesi talteen, jotta astiat eivät ui vedessä. Samalla tarjotin toimii esteettisenä taustana teeastioille.

Tämä on kaunis tummasta jalopuusta valmistettu teetarjotin. Kiinalaiset kutsuvat tätä puulajia kanansiipipuuksi(jichimu), sillä puun syykuviot muistuttavat paikoin linnun höyhentä. Tarjottimen etureuna on koristeltu hienoin kaiverruksin. Tarjottimen mitat ovat 52x32x7.5cm (LxSxK). Tarjottimen käyttöpinta on varsin suuri ja niinpä sille mahtuu suurempikin teesetti. Tarjottimen sisällä on muovinen laatikko, joka kerää gongfu-hauduttamisessa syntyvän valumaveden. Muovilaatikossa on myös letkuliitin johon voidaan yhdistää tarjottimen mukana tuleva letku. Tällä tavoin valumavesi voidaan ohjata suoraan laatikosta toiseen suurempaan esimerkiksi lattialle sijoitettuun suurempaan astiaan. Tällöin valumavettä ei tarvitse tyhjentää yhtä usein pitkien teesessioiden aikana.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kanansiipipuinen Teetarjotin - Suuri
Arviosi