Japanilainen Tee - Teekurssi

Tässä tapahtumassa tutustumme japanilaisen teen maailmaan. Kerromme siitä miten tee tuli japaniin, japanilaisesta teentuotannosta ja -kulttuurista. Näemme videoita japanilaisesta teentuotannosta ja viljelypaikoilta. Maistelemme merkittävimmät japanilaiset teetyypit. Hieno lahja Japanin ystäville!

Varastossa
SKU
ta002
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Lahjakortti
25,00 €

Ajankohtaista: 2021 avoimet tapahtumat on peruttu koronavirus-tilanteen takia. Tapahtumia tulossa Syksylle olettaen, että tilanne on silloin palautunut normaaliksi.

Tässä tapahtumassa tutustumme japanilaisen teen maailmaan. Kerromme siitä miten tee tuli japaniin, japanilaisesta teentuotannosta ja -kulttuurista. Näemme videoita japanilaisesta teentuotannosta ja viljelypaikoilta. Maistelemme merkittävimmät japanilaiset teetyypit. Tapahtuman kesto on 2 tuntia ja sitä järjestetään teehuoneellamme Turussa Humalistonkadulla. Jos Japani tai japanilainen tee on lähellä sydäntäsi, tämä on erinomainen paketti sinulle!

Tapahtumaa järjestetää myös tilaustapahtumana isommille porukoille - erilaisille yhteisöille, osana TyKy-päivää jne. Voimme tulla myös teidän tiloihin pitämään tapahtumaa. Jos haluatte oman teenmaistelutapahtuman, ota meihin yhteyttä niin sovimme ajankohdasta!

Jos haluat antaa kurssin lahjana, valitse ylempää vaihtoehto "lahjakortti" ja toimitus esimerkiksi kirjeenä, niin toimitamme kurssilahjakortin antamaasi osoitteeseen. Jos et tarvitse kurssilahjakorttia, voit valita toimitustavaksi ilmaisen noudon teehuoneelta.

Varaamme oikeuden perua tapahtuman, jos osallistujamäärä on alle 3.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Japanilainen Tee - Teekurssi
Arviosi