Hideyoshi Toyotomi - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)

Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat. Suitsukkeen yleissävy on puisen mausteinen ja samalla raikas. Raikas sävy on kamferinen, havuinen ja hieman kukkainen luonteeltaan.

Varastossa
SKU
s138
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Hideyoshi Toyotomi - Näyte-erä, 10 tikkua
5,00 €
Hideyoshi Toyotomi - Alkuperäislaatikko, 100 tikkua
29,00 €

Tuottajan tuotetiedot

  • n. 13,5cm pitkä tikku
  • Alkuperäislaatikossa n. 100 tikkua = 30 grammaa
  • Näyte-erä: 10 tikkua
  • Paloaika: n. 30 minuuttia / tikku
  • Toimitetaan upeassa laatikossa.

Sengoku-sotaherrat -sarjaa ovat isnpiroineet Sengoku-ajanjakson kuuluisat sotaherrat, joita juhlitaan Japanin yhdistäjinä. Sarjan suitsukkeet ovat korkeatasoisia sisältäen reippaasti arvokasta agarpuuta, jota myös kaikki sarjan sotaherrat keräilivät ja arvostivat.

Toyotomi Hideyoshi (1537-1598) oli kuuluisa daimio, soturi, samurai, kenraali ja poliitikko. Häntä pidetään Japanin toisena suurena yhdistäjänä. Hän tuli valtaan Nobunaga Odan jälkeen ja hallitsi Sengoku-kauden loppuun. Hänen valtakauttaan kutsutaan Momoyama kaudeksi Hideyoshin linnan mukaan. Aikakauden merkittäviä tapahtumia oli esimerkiksi aseiden kantamisen rajoittaminen vain samuraille sekä monien temppelien rakentaminen ja kunnostaminen.

Suitsukepisteen kommentit

Suitsuketikkujen tuoksu on raikkaan sypressinen ja kukkaisyrttinen. Pääsävyjen taustalla one vienompana puuta ja maustetta. Palaessaan suitsukkeen tuoksu antaa puisemman ja mausteisemman vaikutelman. Yleissävy on puisen mausteinen ja samalla raikas. Raikas sävy on kamferinen, havuinen ja hieman kukkainen luonteeltaan.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hideyoshi Toyotomi - Sengoku-sotaherrat -sarja (Baieido)
Arviosi