Hangzhou Jin Shan Zhen (2018)

Hangzhoun kaupungin lähistöllä tuotettu vihreä teelaatu, joka on maakunnan kuuluisaa Long Jing -teetä vähemmän tunnettu. Haudutetun teen tuoksu ja maku on makea, rehevä ja hieman mineraalinen. Siinä on japanilaista sencha-teetä muistuttava rehevä sävy.

Varastossa
SKU
t292
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Hangzhou Jin Shan Zhen (2018) - 50g
10,00 €
Hangzhou Jin Shan Zhen (2018) - 100g
18,00 €
Hangzhou Jin Shan Zhen (2018) - 250g
44,00 €

Yleistä

Zhejiangin maakunta on erityisen kuuluisa Hangzhoun kaupungin lähistöllä tuotetusta Long Jing -vihreästä teestä. Maakunnassa tuotetaan myös lukuisia muita vähemmän tunnettuja vihreitä teelaatuja.

Tämä tee

Tämä Hangzhoun kaupungin lähistöllä tuotettu vihreä teelaatu on kuivauksen aikana rullattu spiraalimaiseksi.

Maku

Kuivien teenlehtien tuoksu on maitoinen, rehevän villikasvinen ja kevyen mausteinen. Haudutettujen teenlehtien tuoksu on raikas ja rehevä kuin usva teepensaiden yllä. Lehtien jäähdyttyä esiin tulee makeismainen sävy. Haudutetun teen tuoksu ja maku on makea, rehevä ja hieman mineraalinen. Siinä on japanilaista senchaa muistuttava rehevä sävy.

Hauduttaminen

Tämä on aika voimakas vihreä tee joten lehtien määrä on hyvä säätää maun mukaan. Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80-90 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia. Parametreja on sovitettava kun käytetään esim. suurikokoista yli puolen litran haudutusastiaa. Tällöin haudutuksen pituuden on oltava 2-4 minuuttia. Voit kysyä neuvoja vierailemalla teehuoneellamme tai ottamalla yhteyttä. Teestä saa useita haudutuksia erityisesti jos teekannun koko on pieni.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hangzhou Jin Shan Zhen (2018)
Arviosi