Fu Yuan Xing 2015 Naka (Sheng Pu'er)

Naka-teevuori sijaitsee Menghain piirikunnassa alueella eteläisen Yunnanin Xishuangbannassa. Muita lähellä sijaitsevia tuotantoalueita ovat mm. Nannuo ja Meng Song. Tämä 2015 vuoden sheng pu'er Nakan alueelta edustaa hienosti tätä Menghain alueen alkuperää tarjoten lehtipuista makeutta, aromaattista tupakkaisuutta ja sienimäisiä sävyjä.

Varastossa
SKU
t522
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Fu Yuan Xing 2015 Naka (Sheng Pu'er) - 50g
10,50 €

Yleistä

Naka-teevuori sijaitsee Menghain piirikunnassa alueella eteläisen Yunnanin Xishuangbannassa. Muita lähellä sijaitsevia tuotantoalueita ovat mm. Nannuo ja Meng Song.

Tämä tee

Tämä 2015 vuoden sheng pu'er Nakan alueelta edustaa hienosti tätä Menghain alueen alkuperää tarjoten lehtipuista makeutta, aromaattista tupakkaisuutta ja sienimäisiä sävyjä.

Maku

Katso tarkemmat kuvailut oheisesta videosta.

Hauduttaminen

Puristetusta teestä on jollain terävällä työkalulla irrotettava lehtiä hauduttamista varten. Voit käyttää esim. ruokailuveistä. Piikkimäinen muoto toimii parhaiten, sillä se rikkoo lehtiä vähemmän. Pu'er-teen hauduttamiseen käytetään kiehautettua vettä. Lehtiä tarvitaan noin 3-5 grammaa, eli reipas ruokalusikallinen irtonaista teetä. Tee voidaan hauduttaa ns. gongfu-tekniikalla käyttäen alle 300ml teekannua ja hauduttaen lehtiä useita kertoja. Tällöin haudutusten pituus tulisi olla noin 30-60 sekuntia. Lehtien määrää voidaan myös lisätä, jolloin haudutusaika voidaan pudottaa 10-20 sekuntiin. Jos käytössä on suurempi teekannu tai halutaan tehdä vain yksi haudutus, haudutusajan tulisi olla 3-5 minuuttia. Säädä lehtimäärää haluttavan voimakkuuden aikaansaamiseksi.

Katso tämän teen esittelyvideo Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fu Yuan Xing 2015 Naka (Sheng Pu'er)
Arviosi