Uusi

Feng Gang Mao Jian (2019)

Feng Gangin alueella Guizhoun maakunnassa Kiinassa tuotettu vihreä teelaatu. Haudutetun teen tuoksu on herkullisen voikeksinen ja samalla vegetaalinen. Teessä on tiheä suutuntuma. Maku on rauhallisen villikasvinen, jossa on kukkien ja villien kasvien sävyjä.

Varastossa
SKU
t342
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Feng Gang Mao Jian (2019) - 50g
9,00 €
Feng Gang Mao Jian (2019) - 100g
17,00 €
Feng Gang Mao Jian (2019) - 200g
33,00 €

Yleistä

Guizhou on maakunta eteläisessä Kiinassa. Se on teentuotantoalueena hieman vähemmän tunnettu. Maakunnassa tuotetaan erittäin korkealaatuisia joskin hieman harvinaisempia vihreitä teelaatuja.

Tämä tee

Tämä Feng Gang Mao Jian on 2019 kevään sadosta. Se koostuu keskikokoisesta ja pienestä lehdestä. Sitä tuotetaan Feng Gangin alueella Guizhoussa.

Maku

Kuivien teenlehtien tuoksu on voikukkainen ja jopa parfymaattisen nektarinen. Haudutetun teen tuoksu on herkullisen voikeksinen ja samalla vegetaalinen. Maku on upean tiivis pikemminkin kuin kuulas. Siinä on tiheä suutuntuma. Maku on rauhallisen villikasvinen, jossa on kukkien ja villien kasvien sävyjä. Maussa on hieman samanlaista intensiivisyyttä kuin esim nokkosessa. Jälkimaussa makeus nousee ja siinä on huomattavissa hieman maitoisuutta.

Hauduttaminen

Tämä on aika voimakas vihreä tee joten lehtien määrä on hyvä säätää maun mukaan. Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80-90 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia. Parametreja on sovitettava kun käytetään esim. suurikokoista yli puolen litran haudutusastiaa. Tällöin haudutuksen pituuden on oltava 2-4 minuuttia. Voit kysyä neuvoja vierailemalla teehuoneellamme tai ottamalla yhteyttä. Teestä saa useita haudutuksia erityisesti jos teekannun koko on pieni.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Feng Gang Mao Jian (2019)
Arviosi