Enshi Yu Lu (2023)

Enshi Yu Lu eli Enshin Jadekaste on Hubein maakunnan Enshin kaupungin ympäristön vuoristoalueilla tuotettava vihreä teelaatu. Tämä laatu on pannukuivattua ja se poimittiin maaliskuun lopussa 2023. Teessä on rikas vihreä väri ja samettinen makea vegetaalinen maku.

Varastossa
SKU
t591
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Enshi Yu Lu (2023) - 50g
13,00 €
Enshi Yu Lu (2023) - 100g
25,00 €
Enshi Yu Lu (2023) - 200g
49,00 €

Yleistä

Enshi Yu Lu eli Enshin Jadekaste on Hubein maakunnan Enshin kaupungin ympäristön vuoristoalueilla tuotettava vihreä teelaatu. Teestä löytyy variantti, joka on japanilaisen vihreän teen tapaan höyrytettyä. Teestä löytyy myös variantteja joita ei ole höyrytetty. Hubein maakunta on erinomainen alkuperä vihreälle teelle maakunnan viileän ilmaston ansiosta.

Tämä tee

Tämä Enshi Yu Lu poimittiin 2023 maaliskuun lopulla ja tee on näinollen erittäin varhaista poimintaa. Tämä tee on höyryttämätöntä tyyliä eli se on poiminnan jälkeen yksinkertaisesti kuivattu pannussa. Teenlehti on neulasmaista ja suoraa. Tee koostuu silmuista ja jo avautuneista lehdistä.

Maku

Teenlehdessä on vieno makea vegetaalinen tuoksu. Haudutetussa teessä on rikas vihreä väri. Maussa on samettista vegetaalisuutta ja kohtuullisesti makeutta.

Hauduttaminen

Käytä noin ruokalusikallinen teenlehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia, jos kannun koko on alle 500ml ja 2-4 minuuttia jos tilavuus on suurempi. Säädä lehtien määrää ja haudutuksen pituutta maun mukaan. Lehtiä voi usein hauduttaa muutaman kerran.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enshi Yu Lu (2023)
Arviosi