Enshi Cui Quan (2022)

Enshi Cui Quan eli Enshin Vihreä Virta on Hubein maakunnassa tuotettu vihreä teelaatu. Tämä laatu on hieman suurempilehtinen hyvän hinta-laatu-suhteen tee. Lehden väri on kirkkaan vihreä. Kuivan lehden tuoksu on mehevän ja raskaan hedelmäinen. Maku on paahteinen ja samalla vehreän raikas. Teessä on hieman savuisuutta, joka antaa sille rustiikkista luonnetta.

Varastossa
SKU
t594
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Enshi Cui Quan (2022) - 50g
7,50 €
Enshi Cui Quan (2022) - 100g
14,00 €
Enshi Cui Quan (2022) - 200g
26,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa keväällä 2019, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa.

Tämä tee

Tämä Enshi Cui Quan on 2022 kevätsatoa. Tämä teelaatu ei ole vanha kuuluisa teelaatu vaan samannimisen yrityksen moderni teelaatu. Sitä tuotetaan Enshin kaupungin ulkopuolella. Teen nimi kääntyy muotoon Enshin Vihreä Virta. Tämä laatu on suurempilehtistä poimintaa, jossa on kuitenkin upeaa raikkautta. Teentuottajalla on kiinalainen Green Food -sertifiointi, joka kokemuksemme mukaan takaa teen olevan hyvin puhdasta.

Maku

Lehden väri on kirkkaan vihreä. Kuivan lehden tuoksu on mehevän ja raskaan hedelmäinen. Maku on paahteinen ja samalla vehreän raikas. Teessä on hieman savuisuutta, joka antaa sille rustiikkista luonnetta.

Hauduttaminen

Käytä reipas ruokalusikallinen lehtiä. Veden lämpötilaksi sopii noin 80 astetta, jonka saa aikaan kun lisää kiehautettuun veteen noin 20% kylmää vettä. Alle 500ml teekannussa voit tehdä teestä muutamia 1-2 minuutin haudutuksia. Suuremmassa teekannussa haudutuksen pituuden pitäisi olla n. 2-4 minuuttia.

Katso teen videoesittely Teepolun Youtube-kanavalla:

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Enshi Cui Quan (2022)
Arviosi