Duyun Mao Jian (2019 - AAA)

Duyun Mao Jian on Guizhoun maakunnassa eteläisessä Kiinassa tuotettu upean aromikas vihreä tee. Lehti on pienikokoista ja rullattu neulasmaiseksi. Joukossa on reippaasti avautumattomia silmuja. Maku on herkullisen karvas, hieman kuin karviaismarjat ja nokkosen tuoksu.

Varastossa
SKU
t333
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Duyun Mao Jian (2019 - AAA) - 25g
13,50 €
Duyun Mao Jian (2019 - AAA) - 50g
26,00 €
Duyun Mao Jian (2019 - AAA) - 100g
50,00 €

Yleistä

Duyun Mao Jian on eteläisessä Kiinassa Guizhoun maakunnassa tuotettava vihreä teelaatu. Sitä voisi pitää maakunnan tärkeimpänä teelaatuja. Teetä tuotetaan Duyun kaupungin lähistöllä.

Tämä tee

Tämä Duyun Mao Jian on 2019 kevään sadosta. Lehti on pienikokoista ja rullattu neulasmaiseksi. Joukossa on reippaasti avautumattomia silmuja.

Maku

Kuivien teenlehtien tuoksu on kuin haistelisi kokoelmaa nokkosta, villejä kukkia ja hieman raakoja eksoottisia hedelmiä. Tuoksussa on uskomaton intensiivisyys. Haudutetun teen tuoksu vaikuttaa lämpimän paahteiselta ja maitoiselta. Tämän taustalla on syvä nokkosmainen hieno vegetaalisuuden sävy. Maku on herkullisen karvas, hieman kuin karviaismarjat ja nokkosen tuoksu. Samalla maussa on lämmintä maitoisuutta ja paahteisuutta. Karvaan maun avautuminen maun kehityksessä ja jälkimaussa on räjähtävä kun tämä maku muuntuu ja hiljalleen makeutuu paljastaen monipuolisia yrttien, kukkien ja villin luonnon sävyjä.

Hauduttaminen

Tämä on aika voimakas vihreä tee joten lehtien määrä on hyvä säätää maun mukaan. Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80-90 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia. Parametreja on sovitettava kun käytetään esim. suurikokoista yli puolen litran haudutusastiaa. Tällöin haudutuksen pituuden on oltava 2-4 minuuttia. Voit kysyä neuvoja vierailemalla teehuoneellamme tai ottamalla yhteyttä. Teestä saa useita haudutuksia erityisesti jos teekannun koko on pieni.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Duyun Mao Jian (2019 - AAA)
Arviosi