Deng Cun Mao Jian (2019)

Deng-kylässä Hubein maakunnassa tuotettu vihreä tee 2019 keväältä. Tämä laatu koostuu avautumattomista silmuista ja pienimmistä avautuneista lehdistä. Kuivien teenlehtien tuoksu tuo mieleen kevään intensiiviset kukkien tuoksut kuten voikukan.

Varastossa
SKU
t380
Grouped product items
Tuotenimi Määrä
Deng Cun Mao Jian - 35g
12,00 €
Deng Cun Mao Jian - 70g
23,00 €

Yleistä

Wu Feng on sisämaan maakunnan Hubein lounaisosassa sijaitseva piirikunta. Sen naapurimaakuntia ovat Henan pohjoisessa, Anhui idässä, Jiangxi kaakossa, Hunan etelässä, Chongqing lännessä ja Shaanxi luoteessa. Maakunta on teemaailmassa erityisesti tunnettu korkealaatuisesta vihreästä teestään. Vieraillessamme Hubein maakunnassa ensimmäistä kertaa keväällä 2016, olimme erityisen vaikuttuneita maakunnan puhtaasta ilmanlaadusta ja siitä, että moni maakunnan teentuottajista harjoittaa luomutuotantoa. Olemme tämän jälkeen joka vuosi laajentaneet maahantuontiamme Hubeista.

Tämä tee

Deng Cun Mao Jian on Deng-kylän korkeatasoinen vihreä teelaatu, joka koostuu avautumattomista silmuista ja pienimmistä avautuneista lehdistä. Deng-kylän alue on yksi Hubein maakunnan markittävimmistä tuotantoalueista.

Maku

Kuivien teenlehtien tuoksu tuo mieleen kevään intensiiviset kukkien tuoksut kuten voikukan. Lisäksi tuoksu tuo mieleen mehevän jakkihedelmän. Haudutetun teen tuoksu on mehukkaan kukkainen ja hieman paahteinen. Maku on hieman karvas ja hapan. Tästä kehittyy omenaisia ja kukkaisia sävyjä. Jälkimaussa maku siirtyy makeammaksi. Herkät kukkien sävyt säilyvät erittäin pitkään kutkuttavassa jälkimaussa. Upean aromikas ja luonteikas tee!

Hauduttaminen

Tämä on aika voimakas vihreä tee joten lehtien määrä on hyvä säätää maun mukaan. Käytä noin 2g (ruokalusikallinen) lehtiä. Veden lämpötilan tulisi olla noin 80-90 astetta. Haudutuksen sopiva pituus on 1-2 minuuttia. Parametreja on sovitettava kun käytetään esim. suurikokoista yli puolen litran haudutusastiaa. Tällöin haudutuksen pituuden on oltava 2-4 minuuttia. Voit kysyä neuvoja vierailemalla teehuoneellamme tai ottamalla yhteyttä. Teestä saa useita haudutuksia erityisesti jos teekannun koko on pieni.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Deng Cun Mao Jian (2019)
Arviosi