Kiina

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Yi Hong (2019 - AA) Uusi
  Yi Hong (2019 - AA)

  Yi Hong on Hubein maakunnan merkittävin punainen (eli musta) teelaatu. Tämä AA-laatumme edustaa korkeaa keskitasoa. Haudutetun teen tuoksu on hennon savuinen ja mausteisen rukiinen. Maku on suun täyttävä ja täyteläinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,50 €

 2. Jin Jun Mei (2018 - AAA)

  Jin Jun Mei on Fujianin maakunnan Wuyi-vuorten pienilehtinen musta teelaatu. Tämä laatu on erittäin pienilehtinen ja joukossa on paljon kullanvärisiä silmuja. Maku on kermaisen hienostunut ja samalla hennon paahteinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 9,00 €

 3. Da Ye Dian Hong (2018)

  Dian Hong on Yunnanin maakunnan musta tee, joka tunnetaan hunajaisesta pehmeydestä ja maltaisista sävyistä. Tämä Dian Hong on poimittu suurilehtisenä kuten pu'er-tee. Suurempi lehtikoko tekee teen mausta lempeän, mutta samalla pitkän. Maku on täyteläinen ja samettinen. Siinä on kuivattujen karpaloiden marjaisuutta.

  Lisätietoja

  Alkaen 8,00 €

 4. Dian Hong - Hong Mao Feng (2018)

  Dian Hong on Yunnanin maakunnan musta tee, joka tunnetaan hunajaisesta pehmeydestä ja maltaisista sävyistä. Tämä Hong Mao Feng -lisänimellä varustettu laatu koostuu kullankeltaisista silmuista ja pienistä lehdistä. Se on kaakaoinen ja paahteisen leipäinen.

  Lisätietoja

  Alkaen 6,50 €

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen