Bambuinen Teetarjotin - Suuri

Kookas bambuinen teetarjotin, jolla riittää tilaa suuremmallekin teeastiasetille. Tarjottimen muotoilu on yksinkertaistettu muttei kuitenkaan liian laatikkomainen. Sen sisällä on muovilaatikko valumaveden keräämiseen.

95,00 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
tray004

Teetarjotin tai teepöytä on gongfu-teenhauduttamisessa usein käytettävä apuväline. Teetarjotintyyppejä on monenlaisia ja tyypillisimmät materiaalit ovat puu, posliini, savi, ja kivi. Tarjottimen tarkoitus on kerätä teenhauduttamisessa syntyvä valumavesi talteen, jotta astiat eivät ui vedessä. Samalla tarjotin toimii esteettisenä taustana teeastioille.

Tämä on kookas bambuinen teetarjotin. Tarjottimen mitat ovat 50x32x7,5cm (LxSxK). Tarjottimella on runsaasti tilaa, minkä ansiosta sille mahtuu mittavakin gongfu-teesetti. Tarjottimen kansi on varustettu ritilöidyllä osalla, jolla pidetään varsinaisia haudutusastioita sekä tasaisilla osilla, joilla voidaan pitää teemaljoja. Tarjottimen sisällä on muovinen laatikko, joka kerää gongfu-hauduttamisessa syntyvän valumaveden. Muovilaatikossa on myös letkuliitin johon voidaan yhdistää tarjottimen mukana tuleva letku. Tällä tavoin valumavesi voidaan ohjata suoraan laatikosta toiseen suurempaan esimerkiksi lattialle sijoitettuun suurempaan astiaan. Tällöin valumavettä ei tarvitse tyhjentää yhtä usein pitkien teesessioiden aikana.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bambuinen Teetarjotin - Suuri
Arviosi